torsdag 3. februar 2011

Å samle på grytekluter har jeg hatt lyst til såååå lenge!



Ja akkurat det å samle på en hel haug med grytekluter har jeg faktisk hatt lyst til å gjøre lenge nå, og nå var saken grei, for etter å ha lest ukas innlegg i "Familien", så skjønt jeg fort at det var flere som var like små rare som meg på den fronten der...gudskelov!
Mine planer er å samle så mange grytekluter at jeg kan få dekorert en hel vegg med de.Og etterhvert at jeg kanskje kan få stillt de ut i husflidslaget eller på Kvinnemuseet i nærheten, det hadde jo vært kjempe gøy!
Men for å greie å samle opp litt, så hadde jeg tenkt å være litt freidig å spørre om det er noen der ute som har lyst å bidra til samlingen min av enten strikkede eller heklede grytekluter, det hadde jo vært alletiders! Kanskje noen har noen pent brukte liggende å slenge hist og pist som en ikke har bruk for lengre..... som bytte kan du ønske deg oppskrifter på strikkede og heklede ting, tror jeg har ganske mye på lager av det meste, så bare kom med ønsker!

Har selvfølgelig tenkt å lage noen flere grytekluter sånn innimellom jeg også, men ting tar tid....som det så kjekkt heter!

Vel vel...det var bare en liten ønskedrøm fra meg....

Titter du innom meg så ønsker jeg deg en fortsatt fin og sprudlende uke!

Grytekluthilsen fra Cille....



<

7 kommentarer:

Tonemor sa...

dårlig med dekorative grytekluter herifra. Har heklet noen selv men de er gitt bort og de jeg har hjemme er kjedelige strikkede firkanter, men lykke til. Morsomt prosjekt.
Klem Tone

En mors verden sa...

Heisann!
Her er det ikke så mange grytekluter, men jeg har det samme bladet, og ble så glad når de hadde oppskrifter på grytekluter, så det ligger på gjørelisten min (som forøvrig er ganske lang...)

Kommer jeg over noen fine, kan det jo hende at de finner veien til deg:)

Hilsen Ellen:)

Chris sa...

Tenker du sitter og drømmer over allverdens flotte grytekluter nå ja... he, he.. Håper du får drømmen oppfylt! Har deg i tankene hvis jeg skulle komme over noen, men som du vet så har jeg ett ganske så praktisk forhold til disse små lappene. Klem fra rotekroken

Ulla-Bella sa...

Jeg samler også på grytekluter, og de er ofte å finne på loppemarkeder:)Lykke til med din samling.

Anonym sa...

Hei.Ja det finnes mange nydelige gammle grytekluter.Koselig.Sammler jeg også.Kjøpte det bladet i går.Har lyst å hekle et par får se senere.Håper du får tak i en del grytekluter.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

Snertne sneller og små nøster sa...

Lykke til med samlinga :-)

Ha ei fin helg - klem Siv

Mayen sa...

Ser du også har lest "Familien", mange flotte lapper! Har fulle kurver stående til bruk og nytte, det var ganske mange av de som var avbildet som allerede er i samlingen min..de fleste er arvet, men som mange andre dukker skatter opp på loppemarked:-) God helg!