tirsdag 26. juli 2011

Fin ferie så langt, men i morgen reiser "veslemor"


PÅ enden av Romsdalen.

Vi har hatt en fin ferie så langt, dog med litt rufsevær både her og der, men vi har nok ikke vært alene om det vil jeg tro! I morgen er dagen her, hvor eldstebarnet skal reise hjemme ifra for første gang, og begynne studier i utlandet. Litt rart for en mamma når første barnet flytter hjemme i fra , så jeg kjenner jeg er temmelig spent og tusenvis av sommerfugler i magen!
Frøkna reiser helt til USA for å gå på universitetet i Georgia, så hun blir langt borte. Veldig rart å tenke på og i morgen er dagen kommet. Jeg håper bare allt går bra og at "veslemor"greier seg bra ut i den store verden!

"sydenstranden" i Surnadal!"
"veslemor" som reiser Til USA på studier.

Ellers har vi hatt en flott tur gjennom romsdalen og opp til Møre og Romsdal hvor vi fikk ordnet oss med både kost og losji, nærmere bestemt Surnadal. Turen har gått videre til Kristiansund og Molde, via Atlanterhavsveien. Nydelig tur med fjord og fjell og ferge turer. Se forøvrig bildene.
Atlanterhavsveien

Ellers har vi hatt Amerika besøk i to puljer og Crosscartturer med guttaboys i Orkdalen, så litt her og der har det blitt.
Tollveggen
De siste dagene har jo virkelig lagt en demper på allt, og jeg har rett og slett følt det på hele kroppen, tenker selvfølgelig på attentatet! En tror nesten ikke det er sant og det er tungt å svelge, men vi har vel ikke noen annen mulighet en å prøve å legge det bak oss og leve videre så normalt som mulig.....

                          Ha en strålende fortsettelse på ferien du som fortsatt har det.....!

                                                R

3 kommentarer:

Misemor sa...

Ja, det er trist det som har skjedd, men som du sier, vi må legge det bak oss.

Så flott tur, jeg har vært så heldig å se alt dette selv, fantastisk er det. Skjønner at det er litt skummelt å sende lillejenta så langt avgårde ja. Men det går nok sikkert bra dette. =) Ha en fin kveld. =)

Chris sa...

Ja,nå begynte jeg nesten å lure på hvor du var blitt av.. Så godt at dere har hatt en så flott ferie - det trengte dere! Forferdelig det som har skjedd, ikke lett å ta inn over seg dette.
Skjønner godt at du er nervøs for å sende "vesla" ut på egenhånd - og så langt borte, men det er vel noe vi alle må gjennom før eller siden. Stort sett klarer de seg jo fint - det er vel verre med oss som blir sittende igjen...
Her har vi ferie nå, og leter febrilsk etter en storbyferie å reise på. Godt å komme bort litt liksom..
Snakkes!
Klem fra rotekroken

roterommet sa...

Det er såååå fint i Surnadalen.Jeg tråkket mine barnesko der :)
Lykke til med frøkna om skal på College.