tirsdag 16. juni 2009

Ja jeg vet jeg vet....


Jeg har vært så allt for lite flink til å gå på bloggbesøk den siste tiden, men skal skjerpe meg når denne uka er over og jeg får litt mere tid til blogging og andre morsomheter! Det er jo så koslig å surfe litt rundt på besøk i alle de spennende bloggene som er omkring, men tiden har lett for å fly når en tar en bloggbesøksrunde hist og her..... Det er vel flere som kjenner til det vel...
Selv synes jeg det er sååå koslig med en liten hilsen fra dere i bloggen min, så jeg håper fortsatt mange tar turen innom, selv om jeg har vært dårlig på akkurat det, men nå skal det snart bli mere tid til det også. Ha en fortsatt flott uke til alle som titter innom!
Avslutter med et bilde av et forholdsvis nytt strikkeblad som er Svenskt og kjempe bra! Anbefales hvis du får tak i det, dette er kjøpt i Sverige...

11 kommentarer:

Hanne sa...

Å ja, jeg skjønner akkurat hva du mener. Å poste i egen blogg tar nesten ikke tid i det hele tatt, sammenlignet med å surfe rundt i andres blogger. Da går timene, gitt!
Takk for blad-tips - kanskje de har det i Narvesen i Bodø?

Jorun sa...

Jeg har heller ikke mye tid til bloggbesøk for øyeblikket...
Har jo besøk fra Norge, men får ta det igjen når gjestene har reist!
Den hekleboken er kjempefin Cille. Oppskriftene er TEGNET, så det er veldig lettforståelig!

Muffin sa...

Her pirket du i min litt dårlige samvittighet :)
Kos deg med strikkebladene, og ha en fortsatt fin sommer!

garnlykke sa...

Slik er det jo bare. Alle bloggere vet jo hvordan tiden flyr når man besøker andre og skal kommentere. Man må jo få forståelse for at man i perioder ikke er like aktiv.
Ha en fin dag:)

Heidi sa...

Tiden går fort i godt selskap!
Får kikke etter det strikkebladet. Ha en fin dag :)

Hanne sa...

Heisann, ville bare legge igjen en liten kommentar til deg siden jeg tittet innom. Så fin en blogg du har, du lager utrolig mye fint. Her kommer jeg nok innom igjen :) Ønsker deg en fin dag :)

roterommet sa...

Hei du. Bare innom og hilser på jeg.

Jorun sa...

Hei Cille.
Det ligger en award til deg i bloggen min!

Tino sa...

Hei
Så mye fint du har laget siden sist jeg var innom, likte spesielt de søte pengepungene. Rekker ikke alltid innom alle jeg heller, blir litt mindre tid til pc på denne årstiden.

Ønsker deg en fortsatt fin uke!

sipusa sa...

hehe, titter innom jeg:-D
Og sånne strikkeblader er kjempeflotte å titte i...men jeg skulle nok hatt noen å lånt av, for jeg bruker aldri oppskriftene jeg bare ser og ser...og hvis bladene blir liggende og jeg begynner å sjekke internett for alle de fine nettbutikkene det er reklame for, da tør jeg ikke tenke på hvor det vil ende lol

Marit sa...

Det ligger en award til deg i bloggen min.