lørdag 4. juli 2009

Go` sekken "Didrik" kom med varmen...


Tenk i denne heten her har jeg sittet å heklet denne tykke ull sekken her, som kalles Didrik. Tjukk ull og to bunter garn, så den ble litt i "varmeste" laget å produsere nå i denne trope varmen vi har hatt her på Østlandet den senere tid.
Men jeg følte jeg måtte gjøre meg ferdig med den, siden jeg lærte meg denne løkkeheklinga for 14 dager siden på Strikkefestivalen utenfor Lillestrøm. Hadde det liksom friskt i minne hvordan teknikken var, og fant ut at jeg måtte fortsette mens det ennå "satt" i hodet! Synes den ble litt morsom jeg, sikkert grei å ha når det blir kjøligere i været, for den varmer no` innmari på ryggen....

Ønsker alle som titter innom en fortsatt fin og varm sommer! Jeg titter innom her rett som det er...kanskje du gjør deg og....hadde vært veldig koslig iallefall!

11 kommentarer:

Stubbetufsa sa...

Du verden, det var litt av et hjerte han laget med armene sine, denne Didrik! Og varme kan han nok by på, ser jeg!
Kos deg!

Birgitta sa...

Vad fin Didrik är och jag kan förstå att han kommer att värma ryggen i höst. Ser att du varit på stickfestival i helgen. Det verkar trevlig, men det var väl väldigt varmt hos er också då.
Nu får du ha en skön sommar.
Kramis Birgitta

Beate sa...

Neimen for en herlig sekk! Skikkelig søt var den!

Liv-Toril sa...

Didrik sjarmert meg i senk.

Tovepia sa...

Didrik var en sjarmerende fyr! Skjønner han var varm å hekle, men han ble flott! Kos deg videre i varmen og sommeren;)

Tino sa...

Så herlig han var! Skikkelig sjarmør :)
Ha en fin kveld :)

Lise sa...

Utrolig kul sekk! Så flink du er!

Janne i Fagerlia sa...

For en "hærlig" sekk. God og varm på ryggen blir den nok også. Har ikke sett denne modellen før. Selv har jeg sydd skinnfeller av saueskinn, så jeg synes alltid det er artig å se ting som relateres til sau.

Den strikkefestivalen så ut til å være trivelig. Jeg har vært med og arrangert strikkekafe en del ganger, men strikkefestival har vi ikke hatt her. Kanskje noe å tenke på.......

flisa sa...

Stilig, han derre Didrik, altså!
Kul type!

Jorun sa...

Denne var koselig da!

carina sa...

ååh vilken söt figur