torsdag 15. april 2010

Sommerens ferieplaner i boks!

Bildene er fra
Atlanta i USA. Planene er klare for sommerferien og biletter er bestillt og betalt, så nå er det bare å gå å vente på sol og sommer for da reiser min datter og jeg til USA. Vi skal til Atlanta som ligger i staten Georgia hvor min søster med familie bor. Vi kommer selvsagt til å bo der, blir jo både lettvint og ikke minst rimelig, så jeg ser ikke bort ifra at det blir litt shopping på oss! En av grunnene til at vi reiser er at min datter på 18 år har tenkt å studere der borte og har lyst å orientere seg litt mht. til det. Nå har jeg jo allerede vært å tatt en sjekke runde på nettet av garnbutikker ol. så jeg har orientert meg litt hvor "fristelsene" ligger hist og her. Og jeg må jo si at jeg gleder meg stort til å handle litt garn og stæsj der borte. Amerikanske butikker er jo bare å få "vann i munnen" av, så en riktig stor koffert må vi nok satse på å ha med oss. Bra at ikke garnnøstene veier stort! Vel...da gjenstår det bare å innfinne seg med litt tolmodighet, turen går ikke før i juli..... Har du forresten lagt ferieplaner for sommeren...?

Ha en herlig helg med eller uten pinner og kos dere i vårværet....

12 kommentarer:

Stubbetufsa sa...

hei, Cille!
Du kommer til å få en flott ferietur!
Nyt den!

Ruths datter sa...

Høres ut til å bli en super tur.kos deg.
Klem

Smarie sa...

Åhhh dere kommer til å få en kjempeflott tur ;o) Kos dere masse ! Blir nok campingliv for oss i sommer ;o)) Men vi gleder oss til det, og har bestilt fin vær ;o))
Vi tar en tur til varmere strøk i september 26 stk med stort og smått ( 3 generasjoner) og det blir gøy ;o)))

Beth sa...

Blir sikkert kjempekoselig å besøke din søster siden hun bor så langt unna...
Og hun blir sikker kjempeglad for besøk fra hjemlandet!

Klem Beth`s småting...

Barbros lille atelier sa...

Så kjekt! Blir nok en kjempefin tur:-)

Klem

Birgitta sa...

Hoppas du kommer att få en riktigt trevlig semestertripp till Atlanda i sommar. Då får vi hoppas att sotmolnet från Island har försvunnit så flygen går igen.
Jag har inget bestämt till sommaren, utan vi tar dagen som den kommer. En tur till Norge blir det säkert.
Ha det gott.
Kramis Birgitta

karinanna sa...

Så heldig dokker e - blir sikkert en kjempeflott tur.
Jeg blir iallefall å reise sørover til mine barnebarn i sommer, skal i barnedåp i juni. Har ikke bestemt noe mere foreløbig.
Ønsker dæ en god helg.

hobbyvenn sa...

Å så spnnende ferieplaner. Og veldig praktisk med familie plassert der også da... Blir nok en flott tur på deg og datteren. Ferieplanene her er ikke kommet lengre enn at vi vet når vi har ferie. Hvor turene går er avhengig av formen. God helg!

Helle : sa...

Lyder til at blive en skøn tur.

God weekend !!

Strikkeheksen sa...

Ta´ du hellere en ekstra kuffert med - det har jeg altid gjort, når jeg er rejst til USA og jeg har altid haft brug for den :-)

Kan godt forstå, du glæder dig :-)

Smått og Stort sa...

Spennende ferieplaner da! Håper denne askeskyen gir seg snart... Lurt å være tidlig ute med ferieplaner.

Living next to me sa...

det så fornydelig ut , jeg drømmer om en tur dit, en garn tur . Mellombror hadde med seg noe ullgarn derfra , det var noe annet enn vestlandsgarn det;O) vi har tenkt nyte sommeren her vi bor, og i Uganda om alt går i orden og asken forsvinner..flotte ting du lager..men der gjentar meg vist..