lørdag 5. juni 2010

Nå har jeg funnet "skatter" på loppis igjen!Ååå som jeg koser meg når jeg tar turen på loppis her og der! Noen runder har det blitt denne våren også, og det er like spennende og innbringende hver gang synes nå jeg.
Noen spennende retro stoffer fant jeg, samt herlig turkist stoff som jeg skal bruke som veskefor. Nydelige koboltblåe lysestaker som er helt meg, og en flott keramikkopp i samme fargesjanger. Ubrukt paiform var akkurat det jeg trengte, for her lager vi mye pai både til middag og desserter. En flott glass krukke fikk også være med meg hjem, den kan brukes til så mangt.
Neste gang jeg skal ut å sjekke "skatter" har jeg tenkt meg til Oslo og Vintage butikkene på Grynerløkka. De tror jeg er rene skattekammerne! Noen av dere som har vært innom der forresten...?
Ha en deilig og avslappende sommerhelg og kos deg med det du liker aller best!
Her blir det heklerier, kaffekopp og noe munngodt...
Psssst! Ta en titt i salgsbloggen min, har bla. lagt ut en søm bok for salg eller bytte, også finner du mye annet spennende her! Ta en titt da vel....Sommerklem Cille

7 kommentarer:

karinanna sa...

Artig med loppemarked - var innom en tur i går. Fant en del stoff (gardiner) som jeg tenkte å bruke i et teppe. Litt småting duker,brikker, glassflasker og to kjempeflotte lysestaker. Tror jeg stikker innom en tur i dag og.....

Anneli sa...

Hei! Takk for besøket. Så hyggelig at du la igjen noen ord, så fant jeg deg også :)
Ja brosjen er kjøpt på ZanZ <3 syns den var så nydelig, at jeg klarte ikke å motså den.. Men jeg vet akkurat hva du mener med at det er best å unngå disse "farlige" butikkene ;) hihi
Dette var mitt første besøk på ZanZ Sist jeg skulle innom, var det stengt.
Ha en fortsatt fin søndag!
Klem fra Anneli <3

Smykkas sa...

Går ut fra at dette ikke kostet skjorta heller, og da er det helt ok at man kommer drassende med nye ting.

Likte den paiformen veldig godt. Hadde passet perfekt på mitt kjøkken.

Klem

Groskro sa...

Hyggelig at du vil være med på give-away'en min. Fine sommer-vesker du har heklet, særlig den stripete fra tidlig i mai! Ha en fin sommerkveld :-)

Jorun sa...

Virkel flotte ting du har funnet!

hobbyvenn sa...

Morsomt å gå på loppemarked. Slike lysestaker hadde vi hjemme husker jeg, men da i en guffegrønn farge...

Anonym sa...

Hei.
Så koselig at du har lagt deg til som følger på bloggen min! Her inne hos deg var det mye kreativt - mye inspirasjon å finne.
Ser at du sparer på Folklore fra Figgjo. Jeg fant for ikke lenge siden noen deler av Folklore i kjelleren (vi har tatt over en gammel gård) Jeg synes også at det er et kjempefint "sett".
Klem Igi