lørdag 19. juni 2010

Sommersmykker, kjøkkennytt og sommeryr kattemor..Kattemor Soffipus er så sommeryr om dagen og kaster seg ned på gulvet i yr glede over at det endelig er sommer og kattevarme tempraturer ute. Hun virkelig nyter dagene "gamlemor" på 12 år, og slikker sol og jakter litt innimellom....nesten så en skulle ønske en var en katt nå og da...
Noen sommerlige hjertesmykker har jeg laget i det siste, er laget i sølvtråd med en mix av spennende glassperler. De ligger for salg i EPLA butikken min http://cilles.epla.no/ .
Nok en gang har jeg fallt for fristelsen å kjøpe litt nytt til kjøkkenskapene, noe herlig rødt med hvite prikker på. Fallt pladask for disse flotte keramikk tingene, blir så godt humør av slikt.

Titter du innom meg ønsker jeg deg en riktig flott sommer, selv reiser jeg ikke på ferie riktig ennå....men snart...jippi! Når det gjelder bloggbesøk er jeg stinn av dårlig samvittighet, og er full av beundring for dere som trofast stiller opp nesten hver uke, nå må jeg jammen ta rev i seilene her, og tuuuusen hjertlig takk for alle koslige bloggbesøk, jeg setter såååå stor pris på det!


Klem Cille4 kommentarer:

Anita Tørmoen sa...

Nydelig pus du har! Jeg likte hjertesmykket kjempegodt også.

karinanna sa...

For noen herlige bilder av katten. Så masse fint du har kjøpt til kjøkkenet, trivelig med noe nytt
Ha en fortsatt trivelig søndag.

Anonym sa...

Hei.Hælle dussen for en nydelig kattepus.Nydelig.Kjempe fint smykke.Du er kjempe flink.Ha en riktig fin Mandag.Klem fra Bodil.

Findus sa...

Prikker er fint ,har litt dilla på det selv ;) Gryteklutene i bondestil , ja DE var FINE!! LAmeg til som følger hos deg , hyggelig med gjenvisit:) Ha en fin dag!