søndag 19. desember 2010

Innspurten til julefeiringa byr på litt stress og mas...igjen..

Jada...en lærer aldri ...gjør en vel? Også i år som jeg ganske så bevisst har prøvd å unngå det, men det ser visst ut til at det er lettere sagt enn gjort!
Når 18 åringen kommer hjem fra skolen og proklamerer at nå er det under ei uke til hun skal på skoleball og må ha ny kjole (fikk kort beskjed fra skolen) og at hun må til Oslo og Strømmen storsenter akkurat nå i juleinnspurten..ja da får hun moderen  til å hive etter pusten og omtrent se stjerner i blikket! Også jeg som akkurat er ferdig med innkjøpene og de n stria der.
Vel....min kjære så jeg hadde vansker med å svelge den utfordringen der...så han tok 18 åringen med til byen i dag, men kjenner jeg henne rett, så blir det nok en runde til med moderen i butikkene før julefreden senker seg også.  Men...jeg må ta snøskuffa en runde i dag...og det er stor jobb og ikke minst slitsom jobb. Er det ikke typisk at snøen laver ned nå når en har så mye annet å pussle med føre jul...? Ikke for det jeg er veeeeldig glad i hvit jul og ordentlig vinter, så jeg koser meg med det....helt til snøskuffa må til pers!
Har laget husets favoritt til jul...tjukklefser, så nå ligger de i fryseren klar til å nytes på julaften.
Har du lyst å bake de, ligger oppskriften i bloggen min fra i fjorjul, bare klikk deg litt bakover i bloggen! De kan så absolutt anbefales...mmm.....!

En koslig og forhåpentligvis rolig innspurt til julefeiringa ønsker jeg deg, selv om jeg vet at det ikke alltid er så lett....!   Kos deg og nyt en hvit vinter hvis du har det!                                               Førjulshilsen fra Cille.....

6 kommentarer:

Smykkas sa...

Jag stresset på dør. Jul blir det likevel.

Selv har jeg vært på sykehus og henger langt etter. Men verden raser ikke sammen av den grunn og planer som har gått i vasken finner sin løsning. Jeg kunne ikke delta på julemarkedet, og derfor har jeg startet supersalg på noen smykker. Bilder og priser finner du på bloggen min.

I dag tar jeg alt etter innfallsmetoden. Jeg har pyntet både ute og inne, så jeg er fornøyd.

Ha en flott søndag videre.

Klem

Anita Tørmoen sa...

De tykklefsene ser gode ut. Jeg må nok frem med steketakka i morgen tenker jeg:) Ha en fin 4. adventskveld:)

Anonym sa...

Hei.Tykklefse nam,nam.Så godt.Nydelige bilder.Ønsker deg og dine en riktig God Jul.Klem fra Bodil.

Birgitta sa...

Så goda dina lefser ser ut. F¨r nog klicka mej fram till receptet.
Här har också snöat hela dagen och vi är mer eller mindre insnöade just nu. Får röja snö i morron.
Önskar dej en riktigt GOD JUL (om jag inte tittar in hör innan).
Kram Birgitta

Mayen sa...

Sånn e det bare, overraskelser står i kø når man tror alt er i boks og man kan slappe av! Ha ei fin uke, Mayen( Og æ arbeide mæ gjennom rom for rom for tiden, så no har æ en liten anelse om kor eska med blomsterservice står..)

Chris sa...

Overraskelser må man nok regne med i "julestria", men det går som regel bra. Her har vi tatt ting litt etter litt og klart å holde roen, og det er bare så herlig. Nå ligger ribba til tining og juletreet er til "aklimatisering" i kjelleren, så her er det bare siste handletur, gulvvask og pynting igjen foruten det som må gjøres av forberedelser tett oppunder.
Lefsene ser jo skikkelig fristende ut, så kanskje jeg får prøve deg en gang? Kjempefint bilde av "snuppa" også da. Klem