torsdag 9. desember 2010

Søte englesmykker for den som har lyst på..Har kost meg litt med å lage noen nye smykker til jul. Julen er jo den store smykketiden, hvor nesten alle damer liker å pynte seg litt. Engler er jo i skuddet som aldri før på både det ene og det andre som vi omgir oss med, så derfor ble det noen søte englesmykker denne gangen.
Smykkene er laget på "sølv" lenke i god kvaliet med enkel og grei lås. Lengden på kjede er omtrent sånn midt på brystkassen. Disse har jeg laget noen av, så da er de her for salg hvis noen skulle være intressert. 150,- for smykkekjede med engel og øredobber 100,- som skal være nikkelfrie. ingen porto i tillegg. Kan lage smykkekjede til de lilla øredobbene også.

Ellers så blir det litt julepussling nesten hver dag nå, men i dag måtte jeg bare ta meg en real gåtur ut, til tross for 19 kalde grader her. Har ikke gått turer på flere uker pga. av kulda, men i dag gispet jeg omtrent etter frisk luft. Kaldt var det riktignok, men jeg frøs ikke. Hadde pakket meg godt inn, så bare øyne og nese tittet frem, sikkert ikke mange som dro kjensel på meg der jeg gikk....ganske anonymt innpakket i flere lag med klær...hi..hi...men det må til nå!

Psst...Trykk på bildene så blir de større, men beklager dårlig bildekvalitet, må visst kjøpe meg et nytt fortoapparat med det første, for dette var det beste jeg fikk til...
                       En god fortsettelse på adventsuka ønskes alle som titter innom....!

                                                         R

11 kommentarer:

Mayen sa...

De hvite øredobbene var helt vidunderlige...Kan desverre ikke bruke sånt, e allergisk mot det mest utrolige, nytter ikke at det heter allergifri. Tror hullene i ørene ligger på et akupunkturpunkt for æ får hodepine av 95% av det æ prøve.. Men fin va dem!

Mayen sa...

Glemte å si: vaniljeenglene dine skal bakes til helga :-)

Anita Tørmoen sa...

Flotte smykker:)

Beth sa...

Nydelige smykker, så flink du er?

Tonemor sa...

Så nydelige smykker du lager.
Klem Tone

Snertne sneller og små nøster sa...

Så fine de var :-)

Gry sa...

Kjempesøte englesmykker!
Ønsker deg fine adventsdager!
Klem : )

Chris sa...

Skal si du er i farta om dagen. Nydelige smykker som vanlig - dette kan du! Kjenner igjen den med å måtte ut og trekke frisk luft... Selv må jeg ha en liten tur ut hver dag. Behøver ikke være så lang, bare jeg får luftet meg litt. Nå ser det ut som det blir litt mildere igjen, for her er det bare 10 kalde nå. Kos deg! Klem fra rotekroken

Rekkehuset sa...

Nydelige smykker du har laget, og baksten under her så virkelig god ut! Tusen takk for hyggelig kommentar hos meg, og riktig god helg! Hjertelig hilsen Hanne.

Anonym sa...

Hei.Kjempe nydelige smykker og ørdobbler.Vakker,nydelig.Du er kjempe flink.Ønsker deg en riktig fin førjulshelg.Klem fra Bodil.

Jorunn sa...

Hei. Takk for hyggelig kommentar hos meg :) Nissegryteklutene heklet jeg i fjor, og jeg klarer ikke finne oppskriften sånn i farten.. Men den sto i et julehefte fra Sandnes garn.
Fine englesmykker du lager!