søndag 30. januar 2011

Kjøkkengleder og ostehorn...


Endelig fant jeg voksduk til kjøkkenbordet mitt som matcher gardinene mine. Har vært på jakt etter det lenge, men hos"Malika og Rosas" nettbutikk i Danmark fant jeg det. Pepitarutet i rødt og hvitt, skikkelig kjøkken kan en vel trygt si! Synes kjøkkenkroken ble så lun og trivelig. Har hatt blått og hvitt før, men nå var det kjekkt med litt forandring. Gardinene har jeg tenkt å sy noen hvite blonder på også, så ser de ikke så "julete" ut.

Ellers så hiver jeg meg over bagsten sånn med jevne mellomrom. Nå har det gått i litt magrere mat etter jul til middagen, og da litt i div. supper, men til suppene er det godt med litt mere å bite på, og da lager jeg av og til ostehorn. Kjempe godt og mettende.
Vil du gjøre det enkelt, så ta en ferdig rundstykkepose fra "supern" og bland ut med vann og gjær, litt heving, og en god del ost både inne og på toppen, så har du ostehornene ferdig kjappere enn du aner. Godt til frokost, lunsj og som tilbehør til middag...nam..nam...!

GIVEAWAYEN min er ferdig trukket i dag, og de heldige vinnere kan du se i innlegget under her!
Ønsker dere alle en ny og fin uke!

KLEM CILLE

8 kommentarer:

Tonemor sa...

Så koselig det ble.
Klem Tone

Beth sa...

Ååå, såå koselig kjøkkenkrok du har? Og helt i mine farger, lun og fin... Og med nybakte horn på benken, Mmmm...., kan det bli bedre?

Chris sa...

Så koselig! Skal man ha duk på kjøkkenet, så er man nødt til å ha noe som kan vaskes av - det er helt sikkert. Selv har jeg kjøpt klar plastduk i metervis som jeg legger over stoffdukene når jeg bruker dem... Kjenner nesten duften av herlig nybakst helt hit. Mmm, så veldig fristende ut.
Gi bursdagsbarnet en stor bursdagsklem fra meg og si at hun må feire skikkelig! Ingen skikkelig 19 års - feiring uten å være "litt" tung i hodet dagen derpå... he, he... Kanskje hun kan feire litt for "poden" her i huset også? For han er så "treg", så her blir det vel bare en bedre middag ute og da er han fornøyd....?.. Ja, ja, kos dere! Klem fra rotekroken

Janne i Fagerlia sa...

Takk for tips om horn av ferdigmel. Det skal prøves.

hobbyvenn sa...

Så koselig kjøkken du har. Duken passet jo perfekt. Og ostehorn var ingen dum idè nei, det skal jeg jammen lage en dag nå. Takk for tipset.

Anita Tørmoen sa...

Så koselig det ser ut i kjøkkenkroken din. Fint med duken som matcher gardinene:) Ostehorn hørtes godt ut:)

Unknown sa...

Enkoselig kjøkkenkrok og så fint med de store vinduene.
<synes ostehornene hørtes enkelt og godt ut, smart også. Takk for tipset, kommer nok til å prøve det. :))

Smykkas sa...

Herlig kjøkkenkrok du har. Fornuftig å ha noe som kan vaskes, ellers blir det bare omvendt.

Klem