lørdag 15. mai 2010

En vellykket konfirmasjon er overstått!


Da var konfirmasjonen unnagjort og "veslegutt" konfirmert! Det ble en fin og vellykket dag, bortsett fra at været kunne ha vært litt bedre, men vi koste oss inne med god mat og drikke, sanger, taler og en feststemt gjeng, så allt gikk som det skulle. Hadde konfirmasjonen hjemme og hadde bestillt koldtbord med masse god mat. Snille venninner, svigerinne og søster bidro på kakefronten så da slapp jeg ganske billig unna kakebaking. Kos å ha konfirmasjonsfeiringen hjemme synes jeg, hvis en har mulighet til det, men litt ekstra jobb blir det jo når en velger den løsningen. Så både konfirmant og foreldre synes det ble en flott og minnerik dag!

Da ønsker jeg dere en alletiders 17 mai feiring,også håper vi flott 17, maivær!

6 kommentarer:

Marit Johanne sa...

Gratulerer med flott konfirmant! Vi har også hatt alle konfirmasjonene hjemme, synes det er koselig. Synd at været ikke var topp, men når alt gikk bra ellers er det fint å se tilbake på og godt å tenke på at alt gikk bra. En bekymrer seg ofte for en del på forhånd. Nå kan du slappe av og kanskje ta fram håndarbeidet igjen :)

Smarie sa...

Gratulerer med flott konfirmant ;o) Ønsker deg en riktig flott 17.mai !

Smykkas sa...

Jeg tar meg tid til en liten titt hos "nye" bloggere og akkurat denne gangen har jeg sett litt på min datter Barbros blogg for å lete fram bloggevenner.

Fantastisk mye fint du lager, og så må jeg selvfølgelig gratulere med konfirmanten. Er det ikke rart hvor fort tiden går?

Jeg legger deg til i min bloggliste og håper du vil komme på gjenvisitt.

Hilsen Astrid

Liven sa...

vel overstått:-) - koselig (og litt slitsomt) å ha det hjemme - jeg var "hjelpekorps" i en hin dagen og det krever litt....
men nå kan du nyte forhåpentligvis gode vårdager:-)
HURRA!!!

Helle : sa...

Tillykke med konfirmanden, dejligt at det hele gik godt - hav en dejlig 17.maj fest!

Lotte K strik sa...

Tillykke med din søn, det er jo en stor dag.