mandag 17. mai 2010

Spennende inspirasjon på hobbyfronten...Nå har jeg gjort det igjen, fallt for fristelsen å kjøpe litt nytt lesestoff med masse inspirasjon og glede til meg selv! Er sååå svak for bøker og hefter hvor en kan snappe opp nye ideer på hobbyfronten. Skal ikke legge skjul på at jeg har bra med utvalg fra før av også, men det er stadig noe nytt og snappe opp, enten det er garntyper, oppskrifter og tilbehør. Som tidligere bibliotek ansatt ligger det nok litt i blodet at jeg er svak for allt som finnes mellom to permer , og det gjelder ikke bare hobbybøker, men romaner, faglitteratur, også er jeg veeeldig svak for tidsskrifter og blader....sukk....føler alltid jeg er på etterskudd med det jeg har lyst å lese meg igjennom....men en rekker jo ikke over allt en har lyst å gjøre, det vet vi jo alle.... Heftene er forøvrig kjøpt på Maggiescrochet, der er det utrolig mye fint å snappe opp av ideer. Her kan du også skrive ut gratis oppskrifter.

Ha en fortsatt strålende dag alle som titter innom meg, og tuuuusen takk for alle koslige hilsner og komentarer til bloggen min, setter stor pris på det!

-
17 kommentarer:

Smått og Stort sa...

Kjenner igjen den der.... Jeg er også svak for hobbybøker etc og har kjøpt inn en del som aldri har vært brukt,men kjekk å ha :)))

Fru Keilegavlen sa...

Spennande med nytt! :) Ha ein fin kveld.

Bergir sa...

Så koselige bøker! Var sånn god sommerstemning over dem! Så fin bakgrunn du har på bloggen din, forresten!

Lunamon sa...

Å her var det mye spennende du. må inn på den linke å se ka som skjuler seg der.
Alltid arti med nye oppskrifter.

Helle : sa...

Man kan bare ikke få nok læsestof når det gælder hobbybøger!

flisa sa...

Jepp, kjenner meg godt igjen. Alltid spennende å få ny inspirasjon fra mønstre og bilder. Og samlingen bare øker, intensjonen er jo at en vakker dag skal man lage noe fra disse bladene. Ha en fin dag.

Ann Tove sa...

I desse er det sikkert mange flotte mønster.
Eg og likar å kjøpe nye bøker innan handarbeidsfronten, men må berre ta meg ihop å heller bruke av ALLE dei eg har.Det skal plass til bøkene og :)
Ha ein super dag :)

Smykkas sa...

Her er det tydeligvis mye inspirasjon å hente.

Foreløpig har jeg satt hengelås på bankkortet, for nå har det vært masse utgifter i forbindelse med oppussingen. Det ene drar det andre med seg.

Klem

Turid Holm Flaa sa...

Mye spennende. Takk for inspirasjon og informasjon. Masse hilsen Turid

Tovepia sa...

Skjønner deg godt, for slik er også jeg;) Kan også kjøpe et ukeblad bare for å få mønsteret inni:O)
Men det er jo herlig med slikt inspirerende lesestoff.
Ha en fin kveld og klem fra meg;)

Jorun sa...

Åh!! Så mye inspirasjon!
Hmmm... kanskje jeg må handle litt igjen og...

josimo sa...

Lite føles så smilende som å få nytt lesestoff i huset.
La hodet boble over med alt som henda kan få jobbe med. senere.. LYKKE.

Kos deg!!
Likte godt de nederste blå rutete gryteklutene, de var søte

Birgitta sa...

Hej! Ska bli roligt att se dina nya alster som du hämtar inspiration till i de nya böckerna. Du är inte ensam om att vara svag för att köpa böcker.
Ha det så gott.
Kram Birgitta

Jeanette sa...

Hei. Så koselig blogg du har! Så mange fine "bilder" i sidepanelet ditt. Hvor får man tak i sånne? Det var så trivelig å komme innom:-) Kom gjerne på besøk hos meg også.

LBH coach Ellen Bjørling sa...

Heisann!
Hyggelig med en kommentar fra deg:)
Gratulerer med overstått konfirmasjon, håper alt gikk bra, og at konfirmanten hadde en fin dag:)
Jeg er også utrolig glad i bøker og blader, de gir meg veldig mye inspirasjon. Sitter og ser mye i bøker, og planlegger alt jeg vil lage. Som regel blir bare noe av det realisert, men det gjør ingenting, jeg koser meg allikevel:) Samlingen min blir bare størrer og større..
Håper du får en hyggelig pinse!
Hilsen Ellen:)

Gurimalla sa...

Å få nye hobbybøker er så gøy!

Linda Tv. sa...

Hei Cille! Glemt hvor fine sider du har her. Fryd å titte innom igjen, ihvertfall! Mange fine bøker du har skaffet deg- og mye fint lager du!