torsdag 21. oktober 2010

Litt smånytt igjen fra denne kanten...Har heklet meg sjal i deilig mykt og varmt Mohairgarn siden sist. Sjalet har vært ferdig en stund, og jeg synes det ble helt ok. Faktisk har jeg lyst å hekle et til i flerfarget. Men akkurat nå er "produksjonslisten" lang nok som den er, så jeg får bare føye den til på lista mi over allt jeg har lyst å lage fremover. Flere som har det slik tro...? Lange lister over ting en har lyst å lage.
Har fått noen nydelige stoffer fra Barbros lille atilier, som støtte for kreftsaken. Så raust av henne å gi bort så mange nydelige stoffer til inntekt for brystkreften, kjempe flott! Har allerede tatt noen av stoffene i bruk, for de var jo helt meg! Tuuusen takk Barbro!
Ellers har jeg en lekkerbisken av en kåpe for salg på salgssiden min(øverst til høyre i bloggen). En evig aktuell kåpe som virkelig holder deg varm og fresh. Den er nesten som ny, og er vel midt i blinken når det gjelder tempraturer og vær rundt omkring i vårt langstrakte land! Ser det er snø mer eller mindre over allt i dag...huttemegtu!

Titter du innom så ønsker jeg deg en fin fortsettelse på uka, snart helg igjen, selv om jeg synes nettopp det var det.....


R

9 kommentarer:

Kelsina sa...

Pent sjal du har heklet.

Smykkas sa...

Nydelig sjal du har strikket.

Gjett om jeg kjenner igjen dette med at det er mye man har lyst å lage. Det hadde nok vært et stort gode å ha flere armer.

Mye fint du har fått.

Klem

Anita Tørmoen sa...

Det er ikke greit med slike lange lister over ting vi vil lage. De har jo ingen ende:)) Sjalet ditt ble skikkelig fint.

Chris sa...

Sjalet ble kjempeflott! Gjorde seg med heklerosene. Tenker de stoffene setter kreativiteten i sving de også.. Blir spennende å se hva du får utav dem. Jakka forsvinner nok fort tenker jeg, for den er jo helt topp mote nå.
Og det der med lange lister på hva som skal lages - det kjenner jeg godt igjen gitt.. Her "flyr" garnet unna i en forrykende fart - som vanlig, og jeg kommer aldri i enden av listen. Ser ikke slutten engang tror jeg, for jeg er så rask til å finne nye ideer å legge til. Ja, ja, vi slipper vel å kjede oss da? Kos deg! Klem

Beth sa...

Åh, såå nydelig sjal?
Liker godt sånne ting jeg også...
Flotte stoffer!
Her hos meg henger det en Aleksanderjakke som ikke er i bruk, kanskje jeg skulle selge den? Kan jo være at noen andre har lyst på en sånn varm og god jakke?

Unknown sa...

Hærlig sjal - og flotte stoffer;)
Jakken er i skuddet nå den *ler*
Har faktisk en lignende som jeg arvet hos mamma;)

Anonym sa...

Hei.Kjempe fint sjalet.Nydelig.Kjempe nydelige stoffer.En del Tildastoff ser jeg det er så fint.Fin kåpe.Har nesten en likedan jeg å.Deilig å ha på når det nå kommer kalde dager framåver.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

Tonemor sa...

Så flott et sjal.
En slik liste har jeg også, men den blir bare lengre og lengre for jeg rekker ikke å komme etter.
Fin søndag
Klem Tone

strikkefrua Elin sa...

Ser du har litt av hvert på gang du også:)
Høsten er trivelig slik, selv om det ikke er min beste årstid.
Ønsker deg en fin høst.