lørdag 6. november 2010

Venninnetur til Oslo, og vi fant noen "skatter"!

Venninneturer er alltid koslig, og denne gangen gikk turen til Fretex på Alnabru og en tur innom Ikea. Først hadde vi tenkt å ta en stor bil med oss, for evt. å laste opp hvis vi fant noen store skatter på vår vei. Men vi ombestemte oss og tok vanlig bil, noe som vi angret litt på da vi kom dit. Flotte skap til 300,- og lekkre stoler i rotting til 400,- var noe vi kunne ha tenkt oss, men det ble stående siden plassen i bilen ikke var stor nok.
Masse fint i kopper og kar og serviser var det iallefall, her kunne jeg nok ha rasket med meg litt, men jeg har jo ikke bruk for så mye. Det gjelder å bruke hodet litt underveis også...og ikke gå helt bananas...kremt...!  Jeg endte opp med ei osteklokke jeg...akkurat det jeg var ute etter, så jeg var fornøyd. Men neste gang er jeg redd det blir litt mere....
Ellers så var vi flinke jenter å holdt oss på matta når det gjaldt Ikea også.
Koste oss med middag og kaffe og kaker, og hadde Ingunn Yssen som naboskap. Alltid trivelig med slike utflukter, selv om fangsten ikke blir så kjempestor alltid...lommeboka er iallfall veldig fornøyd med det.
Men...noen søte keramikk greier måtte jeg ha til samlingen min, og de fant jeg inne på EPLA. Turkist og grønt er bare så nyyyydelg spørr du meg...

                                    Titter du innom meg så ønsker jeg deg en herlig helg....og DU følg med,
                                    nå skal jeg straks ha en GIVEAWAY...kanskje du lar deg friste til å være med.  
                                                           

10 kommentarer:

gyldenkron sa...

Høres ut som en koselig tur. Og så flinke dere var å holde dere på matta.
Ha en god helg

Chris sa...

He, he... Du og disse kuppene dine. Fine ting du har fått tak i da. Kjekt å få byttet ut litt av pynten innimellom - da blir "heimen" liksom litt ny igjen. Klem

Anita Tørmoen sa...

Så koselig med slike turer:) Mange fine skatter på Fretex.

Janne i Fagerlia sa...

Kjenner bare så alt for godt "bananasfølelsen". Det hender jeg holder meg borte fra loppis eller auksjoner bare for å unngå akkurat denne tilstanden.

Tonemor sa...

høres ut som om dere har hatt en koselig tur.
Klem Tone

monsol sa...

kjempekos med venninneturer, =)ta deg en tur over til meg å vær med på min konkurannse,skøy med givaways og konkurannser =)
kos deg resten av denne flotte søndagen =)den er vertfall det her =)

Stubbetufsa sa...

Sånne skatter gjør dagen!

Beth sa...

Ååå, så koselig og spennende med en sånn venninnetur?
Likte det "rosa" innlegget ditt under her også...:-)

Klem til deg...

Cecilia sa...

Vad roligt att så många nya läsare har hittat min blogg och lika roligt tycker jag att det är att besöka era bloggar^^

Du är ju fantastiskt duktig på att skapa vackra ting! Vilken härlig romantisk känsla över det du gör. Det gillar jag verkligen.
Tack för att du hittade mig så att jag kunde khitta din blogg. Jag ska självklart följa dig och jag hoppas att du lyckas logga in hos mig så att du kan följa som prenumerant. Det kanske bara var något tillfälligt fel när du försökte tidigare idag..

Ha en fortsatt trevlig kväll^^
Kram Cecilia
madebycecilia.com

Inger Lise sa...

Hei. For en kjempefin side du har fått til. Gratulerer med alle besøkende og håper du får mange fleire. Hiver medpå Give away og krysser alle fingrer og håper på flotte julegaver.
Ha ei fin førjulstid...både med klirrene pinner og andre juleforberedelser