mandag 14. februar 2011

Litt småting igjen...Jeg har blitt bitt av heklebasillen og har vansker med å legge fra meg heklekroken. Men innimellom synes jeg at jeg må bruke symaskinen og stoffene jeg har liggende også, men skynder meg litt for å bli ferdig for så å legge min elsk på heklinga igjen. Men det går hardt utover strikkingen, men har kjøpt meg garn til ei jakke nå, så jeg håper å komme igang med den snart.
Lista er laaaang over ting jeg har lyst å lage, men tiden strekker jo ikke til, og av og til har en rett og slett ikke overskudd heller, så en får bare jobbe seg pent og pyntlig nedover den kreative "Må lage" lista! Hekleduken er laget til soffakroken som matcher møblene vi har, og strikkepinnemappen er jo kjekk å ha, selv om jeg ikke ble fornøyd med den...

Må bare takke for alle koslige kommentarer og hyggelige hilsner dere legger igjen, kjempe kost! Skal nok ta meg en tur snart jeg også, men reiser bort noen dager nå, så det får bli ei runde nærmere helgen igjen!

Ha en koslig uke med kreativt kos!

KLEM CILLE...

13 kommentarer:

Tussi sa...

Jeg synes duken ble fin, jeg - nydelige farger!
Har du sydd den "rundpinne-boksen"? For en god idè. Mine ligger bare og slenger i en kurv...
Ha en fin uke, og god tur hvor du enn skal :)

Snertne sneller og små nøster sa...

Fine ting du har lagd :-) Herlige farger! Det er lett å bli hekta på en teknikk ja ;-) Min 'må-lage-liste' blir også bare lengre og lengre, men sånn er det vel bare :-P

Ha det godt - klem Siv

Lindas hobbyhjørne sa...

For en skjønn duk du har laget, nydelige farger.
Jeg har også en masse ting jeg har lyst til å lage, men tiden strekker ikke til :(
Ha en fin kveld,klem.

Janne i Fagerlia sa...

Her var mye fint. En slik strikkepinnemappe skulle jeg har sydd jeg også. Trenger et eller annet til å oppbevare rundpinnene.

karinanna sa...

Masse fine farger på duken din,kjempeflott ble den. Lager også etui til strikkepinner men ikke akkurat maken til din.
Masse ting jeg også har lyst til å lage, men med full jobb,og iallefall to treninger for uke blir det ikke så mye tid igjen.
Koser meg iallefall med det jeg får tid til.
Ha en trivelig uke.

Tonemor sa...

Skjønner godt den biten om at man har så lyst til å lage så mye, men tiden strekker ikke til.
Jeg har også hekle dilla for tiden.
Fortsatt fin uke.
Klem Tone

Tove sa...

Så mye flott du lager! Kjenner jeg er litt misunnelig på sy-evnene dine - kanskje det får være neste prosjekt for meg - lære meg å sy...

Anita Tørmoen sa...

Så koselig duk du har heklet. Den posen til strikkepinnene var smart:)

Anonym sa...

Hei.Duken din kjempe nydelig.Nydelige farger.Kjenner meg igjen med hekling,strikking og sying.Har så mye jeg kunne tengt meg å lage.Riktig god tur.Ønsker deg en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.

Annelis hantverk sa...

Ååh så vacker duk du har gjort i riktigt fina färger!
Ha det bra!

Jorun sa...

For en nydelig hekleduk Cille!

Smykkas sa...

Duken ble kjempefin og fargevalget helt fantastisk. Man blir veldig glad når man jobber med farger. Det er ihvertfall min erfaring.

Døgnet skulle ofte hatt dobbelt så mange timer, men den muligheten har vi dessverre ikke. Dermed får vi prioritere etter beste evne.

Klem

Chris sa...

Så fin brikken din ble! Den passer jo ypperlig inn blandt roser og romantikk. Flott og praktisk pinnebag har du fått til også. Flink du er! Her sitter jeg og nyter tanken på at vinterferien har startet, og "vesla" og jeg skal bare kose oss mens gutta er på jobb - iallefall halve uken. Klem fra rotekroken

Ps: Kommer på kaffe så fort jeg får tid.