torsdag 3. mars 2011

Salgskroken på hobbyrommet mitt.....


Ikke store hobbyrommet jeg har, men du verden så mye en får stablet på plass alikevel. På den ene veggen i rommet har jeg stillt ut varer som jeg har for salg. Det hender innimellom at det kommer kjentfolk innom å skal ha noe småtteri til seg selv eller som gave, og da synes jeg det er kjekkt at noe av det jeg har laget for salg ligger fremme. Men burde jo hatt mye bedre plass, og drømmen er ei lita salgsbu i hagen.
Men så tenker jeg som så at da blir det enda mere å holde på med, så det blir vel med drømmen tenker jeg. Ellers så bugner det av garn, stoffer og allt mulig stæsj som knives om plassen, men har vel mer eller mindre gitt opp å rydde der! En kreativ sjel produserer litt rot...trøster jeg meg med.
Tenk å bruke tiden til å rydde hele tiden da, da får en jo gjort så mye mindre håndarbeid,og det er det vel ikke verdt vel....eller...?

Ha en fortsatt strålende uke, her har det faktisk vært tendenser til vår i lufta i dag...lenge siden sist! Vil takke for alle koslige og hyggelige kommentarer fra siste innlegg, alltid koslig det, MEN...jeg har nok ikke fått gjort så mye som jeg hadde tenkt, så det blir å ta det litt over langen, det vaske og rydde prosjektet mitt, for jeg har slett ikke energi i bøtter og spann om noen skulle tro det....

KLEM CILLE

8 kommentarer:

Tonemor sa...

Så kjekk en plass du hadde der.
God helg
Klem Tone

Blomstermamma sa...

Her var det mye fint, kjekt med egen slagsplass. Ha en fin helg!

karinanna sa...

Så flott at du kan ha det stående fremme og så masse fint du har laget.
Ønsker deg en trivelig helg.

Lotte K strik sa...

Det ser rigtigt fint ud, dejligt med sådan en lille bod i hobbyrummet.

Anonym sa...

Hei.Så kjekt med salgsplass.Ja nå går det fort fram til vår og sommer.Skal bli kjekt å ta med seg håndarbeid og en kopp kaffe på altanen og hagen.Deilig.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

Snertne sneller og små nøster sa...

Så lurt å ha det stående fremme :-)

Ha en flott søndag - klem Siv

Unknown sa...

Du må ikke finne på å rydde hobbyrommet! Da forsvinner inspirasjonen! *nemlig*

Beth sa...

Wow, her var det jammen mye fint?