mandag 27. juni 2011

Dårlig sommervær går hardt utover lommeboka.....eller?

Dårlig sommervær har lett for å gå litt utover lommeboka...har det ikke? I hvertfall føles det slik ut akkurat nå. Dårlig sommervær og lite å finne på ute egentlig, ja da har en lett for å la seg friste til litt handling, og spesiellt nå når en har litt god til å  sømfare  butikkene!
Ferietid er jo å ta seg god tid og ikke no` stress, iallefall for meg!
MEN det trenger ikke alltid å¨bli så dyrt. Jeg ble atter en gang frista til et EPLA kjøp, selv om jeg synes denne duken var vel dyr egentlig, men akkurat en slik type duk jeg hadde ønsket meg.
EPLA har stadig noen fristelser, så selv om jeg selger litt selv fra butikken min der inne, så går vel vinninga opp i spinninga kan en vel si!!

Byttehandler er også kjempe kjekkt, og jeg var så heldig å komme over to flotte bøker her forleden. Byttet i garn som jeg bare har hatt liggende, og det ble jo en kjempe grei deal ut av det, begge fornøyde!

Ellers har jeg pusslet litt med UFOER (uferdige håndarbeider) som har ligget på vent, så jeg har ikke så mye nytt å vise frem for tiden. En ganske stor rosa kurv har jeg laget, hvor jeg fant ut at en glassbolle passet perfekt inni. Den blir nok stående på terrassen i sommer.
Noe nytt i smykker har jeg også fått laget, men har glemt å ta bilder av det, og nå er det pakken ned for levering til FINNSKOGMESSA til helgen. Et englesmykke har jeg forresten bilde av, de har blitt ganske populære i det siste så jeg har laget noen av de.

DA vil jeg bare ønske dere en  RIKTIG GOD SOMMER, også ses vi snart igjen! Takker for alle hyggelige meldinger på bloggen min, alltid kost det!


                                        SOMMERHILSEN 
                                      OG
                                             R

12 kommentarer:

Marieki sa...

Det var en nydelig duk!!:)
Og det ser ut som det ble en fin byttehandel ja:)

Tonemor sa...

Den duken var nydelig.
Lykke til på messa.
Klem tone

Beth sa...

Jeg har også en maken duk, men den er til stort bord. Kjempefint til både hverdag og fest.
Ååå, så vakkert englesmykke?
Helt min smak...:-)

Lindas hobbyhjørne sa...

For en vakker duk !
Byttehandel er fine greier :)
Nydelig smykke!
Ha en god natt, klem.

Helle sa...

Nydelig duk du hadde anskaffet deg. Gråvær er skummelt i ferietid. - Det kan som du sier fort bli veldig dyrt. Godt du kan løse det med litt byttehandel.

Smykkas sa...

Duken var fin, den.

Det som har vært dyrt her i det siste, er at flere familiemedlemmer har bursdag i perioden 20. mai til 29. juni.

Byttehandel er alltid greit. Det har jeg faktisk god erfaring med.

Lykke til på messen.

Klem

Bluggi buggi blogg sa...

Nydelig duk du har kjøpt. Det er helt sant at det er dyrt med dårlig vær og her er det mer høstlig en sommerlig så pengene flyr ;)
Ha en riktig god sommer du også :)
Trude :)

karinanna sa...

Nydelig duk du har fått tak i. Pengene de flyr selv om det er godvær. Var i byen i går, masse salg over alt og 70% på Smykkestein, så det gikk litt penger ja. Men hadde masse flott utstyr med meg hjem. Ha en kjempefin dag enten det er sol eller regn.

Chris sa...

Den kostet nok litt denne flotte duken vil jeg tro, for her ligger mye arbeid bak. Greit å kunne gjøre litt byttehandler også, vi har vel alle liggende noe som kanskje kommer bedre til nytte hos noen andre? Nydelig kurv og lekkert kjede du har puslet sammen siden sist da! Forsvinner nok fort dette skulle jeg tro.
Har ikke glemt jakkeønsket ditt da vet du - ei heller kjolen, men jeg er liksom litt i sommermodus nå, men jeg har dem i bakhodet og ideene begynner å "flashe" inn. Du trenger dem vel ikke før til høsten?
Håper formen er bedre igjen!
Klem

Gry sa...

Kjempefin duk! Lurt med byttehandel, alle har vel noe som de ikke har bruk for, skulle vært mer av det.
Ønsker deg gode sommerdager! : )

Tovepia sa...

Hei Cille, så koselig å høre fra deg!
Epla har så mye flott å by på, så må innrømme jeg er innom selv, både som kunde og selger:)
Flott kurv, også den under!
Ha en flott sommer, håper sola vil skinne på oss snart!
Klem fra meg;)

Fru Keilegavlen sa...

Nydeleg duk og englesmykke! Og ein flott kurv. Ha ein fin sommar og lykke til på messa.