fredag 17. juni 2011

Forberedelser til FINNSKOGMESSA og endelig skoleferie!

Så deilig at skoleferien endelig har startet, for de siste ukene har vært turbouker rett og slett. Arrangemanger, avslutninger, jobbing og forberedelser til Finnskogmessa, har gjort til at jeg har løpt med "tunga" ut den siste tiden. Øvelseskjøring med 19 åringen har det vert hver dag også, men nå har hun lappen i sin hule hånd, og det var jammen godt, helt til moderen her en dag sto på farten til å reise ut med bilnøkkelen i hånda,8Vi har flere nøkler) for så å oppdage at nei...her stod det ingen biler på gårdsplassen, så her var det bare å snu på trappa og håpe at en av bilene dukket opp snart...he..he...også jeg som trodde at NÅ skulle det bli andre boller med slutt på kjøring hit og dit, for så å oppdage at ....vi har visst en bil for lite og nye utfordringer igjen....

Forberedelser til Finnskogmessa holder jeg også på med. Skal stille ut endel varer og prøver å lage litt nytt til messa som er den andre helgen i Juli mnd. Skal ikke stå der selv desverre for da er vi på ferie, men ei snill venninne tar med seg varene for å stille ut og forhåpentligvis få solgt litt.
Dette er en kjempeflott messe med masse flotte håndarbeider og mye annet som skjer og stilles ut. Her kommer folk ofte langveis fra for å være med på moroa!

Et nytt "billig" servise fra NILLE har funnet veien hjem hit. Det var bare så fint og sommerlig og priser som ikke er noe å tenke på, at jeg måtte kjøpe det. Rosa roser og prikker...er jo helt meg!
Ikke rart at NILLE butikkene ble kåret til årets butikk i fjor, for de har virkelig mye fint og smarte ting til vettuge priser og god kvalitet ikke minst det.

Psst...Har lagt ut mye nytt i EPLA butikken min nå, både ting og tang og håndarbeider!  http://cillesepla.no/
Ønsker alle bloggvenner og kjente en riktig GOD SOMMER, også blogges vi snart igjen!

                                    Klem Cille 

7 kommentarer:

Unknown sa...

Så fint bord du har dekket. Ja, deter ikke bare, bare når ungdommen tar lappen. :))

skapa och inreda sa...

Ser så härligt ut!

Birgitta sa...

Ser att du haft fullt upp. Så du ska inte till Svullrya då. Får se om jag åker dit och kollar.
Ha en skön och mysig sommar.
Kram Birgitta

Chris sa...

He, he...du har merket det at man må ha like mange biler som førerkort for at det skal være noen vits du også... Her er det heldigvis endelig en bil for hvert førerkort igjen - og det er godt det, for nå holdt jeg på å gå ut av mitt gode skinn. Må jo ha muligheten til å farte litt innimellom. Vet du - stod akkurat å kikket på det servicet hos Nille her om dagen, og hadde så lyst på det, men jeg ville ha det i lilla og det hadde de ikke i krus - så da ble det ingen handel. Kanskje jeg finner det ett annet sted?
Nå skal jeg titte litt i epla butikken din for se hva for noe spennende du har lagt ut der siden sist. I morgen skal jeg titte innom en butikk som selger stoffer rett ved siden av hotellet her og kanskje jeg finner en garnbutikk eller to hvis jeg er heldig...
Klem fra hu som er på rangelen...

Snertne sneller og små nøster sa...

Enda ei uke til ferien starter her, men det blir deilig da :-) Grattis med lappen til 19-åringen :-D Utrolig fint servise :-))

Ha ei fin helg - klem Siv

Smykkas sa...

Så du har kjøpt det fine serviset. Jeg synes det er så fint, men jeg har for mye som det er.

Lykke til på messen. Det blir sikkert kjempekoselig.

Klem

Bestemor Drillo sa...

Er en snartur innom for å ønske deg og dine en praktfull sommer!
Gleder meg til å følge deg utover høsten! Klem!