lørdag 27. august 2011

Rosesmykker i laaaange baner...og tilgjengelighet på nettet.

jo da, her går det som vanlig i roser! Jeg fornekter meg ikke, det må være roser på det aller meste, og akkurat nå er det rosesmykker. Synes det er så nydelig med roser også passer det til det meste, iallefall den stilen som er "hot" nå. Koser meg med smykkelaging, ikke alltid så tidkrevende det, og det passer fint akkurat nå. Er ikke i den helt store håndarbeidsmodusen fortiden, kommer liksom ikke helt i gang etter ferien.

I kveld har jeg slappet av foran Pc`n, da jeg hverken har tv eller bil som funker (fikk motorstopp i dag når jeg var ute å kjørte), også er jeg helt alene. Ikke så ofte en er det, og da er det greit å ta noen timer foran PC`n. Ting må jo oppdateres både her i bloggen, på EPLA butikken og Facebook. Også jeg som ikke hadde tenkt å vise meg på Facebook, men måtte gi meg tilslutt etter mange oppfordringer om å vise "trynet" mitt.
For å være helt ærlig stjeler det en god del til, det å være tilgjengelig på nett både her og der, men det er jo både gøy og kost, så lenge det ikke blir stress ut av det. Føler at en må oppdatere osv når en egentlig ikke har hverken tid eller lyst. Men jeg har blitt ganske så flink til det. Men du verden som tiden flyr når en er i godt "lag" på nettet!
Pssst: Smykkene mine får du kjøpt på EPLA  http://cilles.epla.no/

                        Ha en fortryllende fin lørdagskveld!

                                          Klem Cille...

Forresten....er det noen som har peiling på hvordan jeg kan få opp "følgere" og "telleren" på bloggen min?? Jeg har vært uten det ganske lenge nå, og finner ikke ut av det.
Men det er tydelig at det ligger fremme hos dere andre, for nye følgere har jeg fått innimellom, og det er kjempekost, men hadde vært så fint å se hvem det er....Gode råd taes i mot med en STOR TAKK!
9 kommentarer:

Chris sa...

Enda flere nydelige smykker fra deg! Roser er jo alltid aktuellt! Her ligger ett nøste blåmelert ullgarn som kanskje kan få fart på resten av håndarbeidsiveren din? Tror det helst vil over i dine hender nemlig. he, he.. Kos deg! Klem fra meg i rotekroken

PS.; Medlemsrubrikken din syns her hos meg, men telleren din finner jeg ikke. Tenker du ved å logge inn på kontoen din der du har telleren, kan hente ut html-koden og legge den inn på nytt.

Anonym sa...

Hei.Kjempe fine smykker.Er fint med roser.Du er kjempe flink.Kan jo få noen hint på FB med hobby osv.Men kan bli lett får at jeg kan bli der litt åfte.Koselig å møte igjen folk som jeg kjente for mange år tilbake.Ønsker deg en riktig fin helg videre.Klem fra Bodil.

Tonemor sa...

Så kkoselige smykker. Du er flink.
Data råd skal jeg nok ikke komme med. Håper du finner ut av det.
Klem Tone

Zopp Design sa...

Så masse lekre smykker. Rose er jo en klassiker så dette er jo en sikker vinner.

God søndag!

Tussi sa...

Så flink du er til å lage smykker!
Nå skal jeg ta en kikk i butikken din.
Ha en fin søndagskveld :)

Tovepia sa...

Hei på deg, sååå koselig med besøk;)
Nydelige smykker, og du er jo en skikkelig rose!
Godt pc'n virker; skulle klart meg lenge uten TV, men bil er verre.
Nyt ei ny uke, klem fra meg;)

Heidi sa...

Søte rosesmykker du har laget!
Telleren din ser jeg ikke. Var en periode den forsvant hos meg også, før den dukket opp igjen.

Smykkas sa...

Roser er alltid flott, og smykkene dine er helt herlige.

Klem

Beth sa...

Så kreativ og flink du er?
Nydelige smykker som passer til det aller meste...