søndag 4. september 2011

Kattegleder og venninnegleder....
Kom plutselig på her at det er jammen lenge siden jeg har vist frem mine søte små sjarmtroll i pels!
Så nå må de vises frem igjen. Vi er jo bare så utrolig glad i de to pelsdottene, og hadde det ikke vært for gubben i huset, hadde det nok vært mange flere her! Små rampete kan de være, og Soffi som er 13 år, har nok blitt litt sær på sine eldre dager, men sprek som bare det, og husets store jeger! Hun er veeeldig svak for jordrotter både til lusj og middag, noe som matmor slett ikke er like begeistret for. Det går nå enda ann med små mus og fugler, men store jordrotter, fysj a meg!

Begge gensrene på bildet har Chris laget!
Hermine pus er 6 år, og slett ingen jeger. Hun har skjønt at delikatessene finnes innom hus. Både tørrfor, kattemelk som fåes kjøpt i butikken og bløtfor, kylling er favoritten der da. Herminepus er ikke fullt så kosete som Soffipus, så personligheten er forskjellig, men like glade er vi i de begge to!

Forleden dag var jeg hos ei god strikkeheklevenninne som nylig har vært på ferie i Tallin, og selvfølgelig måtte hun innom garnbutikker der borte, skulle bare mangle, når en vet at garnet er utrolig mye rimligere enn her hjemme. Hun hadde kjøpt med seg den ene "lekkerbisken" etter den andre, men snille henne hadde jo tenkt på meg også. Så da jeg var innom sist lå et stort deilig Villa nøste å ventet på meg! Kan tro jeg ble glad! Nydelige blåtoner som kanskje skal bli et sjal om en stund. Så tusen takk snille Chris, du er en engell!  Men mye vil ha mer...er det noe som heter, så jeg har allerede vært inne å snust (ja bare snust) på nettbutikken garnet er kjøpt i, og med de prisene så er det jo egentlig ikke noe å tenke på, bortsett fra at lageret mitt er ganske vellfyllt for tiden....men nå vet jeg jo hvor herlighetene finnes!
Og Chris sin spennende blog med utrolige flotte kreasjoner finner du her: http://iloapp.chris-ho.com/

                     En ny og fin uke ønskes dere alle!

                                            R

5 kommentarer:

Chris sa...

Takk for sist!
Her hadde du to skikkelig sjarmtroll, som nok har sine sære sider de også - akkurat som de to "hufsene" du har litt lenger nede... he, he... Koselig!
Blir spennende å se hva du får utav nøstet. Ja, og så venter jeg spent på å se den boleroen din ferdig da... he, he... Jada, jeg maser - og jeg er ikke flau engang. Ellers så vokser jakka/kåpa jevnt og trutt da, så jeg regner med at det ikke tar så mange dagene før den er ferdig.
Klem fra hufsa i rotekroken

Chris sa...

PS.; Det er ikke holdbarhetstid på garn vet du... Så da kan man vel bare handle når det først er billig...? Pass bare på å holde møllen unna, men det tenker jeg de to pelskledde frøknene dine kan hjelpe til med

cille sa...

Hufse meg her og hufse meg der du...Snakk for deg sjæl da gitt...he..he.. Ja du må nok være tolmodig skal du få sett boleroen med det første...håndarbeidet ligger stadig på vent her i huset...

karin sa...

Begge gledene du nevner er gode gleder:) Ha fine høstdager!

Angélique Morgonöga sa...

Hej. Vilken fin sida du har =D Gruppen 'Virka mera' försöker återupplivas mvh Angélique http://morgonoga.blogspot.com