torsdag 27. oktober 2011

Forberedelser til messa på norges varemesse.

Litt nytt har det blitt siden sist, men slett ikke så mye som jeg hadde håpet på. Det skal noe til å rekke allt, særlig når en må stå å vaske klær på gamle måten hver dag...puh!
Vaskemaskina gikk dukken og nå er det nesten 10 dager siden, og skittentøy haugen vokser i rasende fart!
Vi venter på deler, og i mens må mor brette opp armene og vaske på gamle måten. Det tar virkelig på rygg og armer, så når jeg har gjort en tørn med klesvask, er sofaen neste stopp..puh....Jammen godt en har vaskemaskin til vanlig! Gubben har jeg måtte skremt ut på klesshopping da han hverken hadde t-shirts eller rene sokker igjen, noe av det verste han vet er å dra på shoppingsentre og handle klær, men må en så må en!
Innimellom har jeg fått sydd noen flere åttekanta og runde puter og noen til skal det bli tror jeg. Litt hjertepynt hører jo også med på ei messe nå før jul. Smykker har jeg laget litt nytt i også, men det kan jeg vise litt senere.


Må jo si at jeg gleder meg veldig til å stå på en så stor messe, men må innrømme at det blir litt stress rundt det mht. om en har nok varer og om det er bra nok det som er, men det vil jo vise seg etterhvert.

Litt dårlig med bloggbesøk fra meg i det siste, men kommer sterkere tilbake!
Kos dere videre i de høstmørke kveldene vi har nå, tiden er inne for hjemmekos!

    
                                       R

5 kommentarer:

Janne i Fagerlia sa...

Må le når jeg ser for meg han som er utsendt på shopping. Ikke mannfolkas favorittsyssel dette nei.

Mye fint til messen har du også laget. Det blir sikkert spennende.

Chris sa...

Midt oppi vaskemaskinstopp og allting, så har du da jammen fått tid til å lage mye. Dette ser jo veldig bra ut, og kommer til å passe fint inn blandt det andre vi har. Du får ikke slite deg helt ut nå da! He, he... blir spennende å høre hva den utskremte kommer hjem med i klesveien... Noen ganger så tror jeg de bare "river" med seg det første de finner for å komme seg fort ut igjen.. Klem fra rotekroken

SNILLPIKE♥ sa...

Å, så spennende å være med på en så stor messe. Er lov å ha litt sommerfugler i magen da.

At vaskemaskina svikter er min store skrekk, med 5 og til tider 6 stk i familien, durer den som regel flere ganger om dagen. Håper det ordner seg med deler raskt.

En flott helg til deg og dine, klem.

hobbyvenn sa...

Lykke til på messen. Det er alltid spennende med hensyn til vareutvalg, mengde og besøkende. Håper du blir fornøyd. God helg!

Tonemor sa...

uææææ, ikke vaskemaskin. Krise!!!
Lykke til på messa.
Klem Tone