tirsdag 3. januar 2012

Godt nytt år kjære bloggvenner og kjente!

Da var det tid for litt blogging igjen, tiden løper så alt for fort fra en på denne tiden av året, men nå har det heldigvis roet seg litt i heimen og på jobb. Vi har hatt en fin jul med familie og venner, også har min datter vært hjemme i snart 14 dager fra studier i USA og det har jo bare vært kjempekoslig å se henne igjen, men på torsadag reiser hun tilbake til Georgia i USA og den krevende studietilværelsen.
Jobbet har jeg også gjort i romjula med å selge nyttårsraketter, er visst brukanes til litt av hvert...!

På håndarbeidsfronten har det rett og slett ikke hvert tid til de store utfoldelsene, bortsatt fra at jeg har beggynt på ett større prosjekt med putebestillinger fra en butikk på østlandet. Messa i Lillestrøm i November gjorde til at jeg fikk en større bestilling på puter, både åttekantete og runde, så nå er det bare å hive seg rundt og få de ferdig innen fristen. Kjempekost å få slike bestillinger fra butikker så dette blir ett ordntlig "koseprosjekt" for min del.

Det siste prosjektet jeg hadde på pinnene var vel et skjerf og lue i bestemorsruter, også fikk jeg laget endel smykker i november, så jeg får kanskje legge ut noen bilder av det, så det ikke ser så tomt og stusslig ut her "inne".
EPLA butikken min er oppdatert med JANUAR SALG, så det er bare å titte innom hvis du har lyst. Ellers så fyller jeg på med "godbiter" etterhvert som jeg selger unna litt håper jeg. 
En ny GIVE AWAY har jeg også tenkt å ha med det første så følg med! 
Kos dere på nyåret, kveldene er fortsatt lange og mørke, og dagene er kalde og gråe, så håndarbeidssyssler er midt i blinken på denne årstiden!

                                            R

9 kommentarer:

Tonemor sa...

Godt nytt år til deg også, koselig å høre fra deg igjen.
Skal si du har å henge fingrene i fremover også. MOro med slike bestillinger.
Ønsker deg en fin dag
Klem Tone

Lindas hobbyhjørne sa...

Godt nyttår !
Alltid morro når folk liker det man lager, har hatt mange bestillinger her også... så nå blir det litt fritid fremover for meg håper jeg da :)
Klem Linda.

Snertne sneller og små nøster sa...

Artig at det man lager slår an :-) Lua og skjerfet var knallfint - likte fargene veldig godt :-D

Ha det godt - klem Siv

Hege sa...

Så masse flott du har laget :)

Petronella sa...

Her var det mye fint =)

Svalen sa...

Godt nytt år.

Så mye fint du lager, likte veldig godt vintersettet:)

Helle sa...

Morsomt når det man lager faller i smak. Har så vidt begynt å tenke på å selge produktene mine, men det sitter fortsatt langt inne.

Anonym sa...

Hei.Godt nytt år.Koselig da å ha besøk av datteren.Aina min kjære datter var i Georgia som utvekslingstudent i 2010.Vi var og besøkte henne opplevelse for livet.Skal bli kjekt å se hva du lager i 2012.Ønsker deg en riktig fin ny uke.Klem fra Bodil.

hobbyogquiltekitty sa...

Godt Nyttår og takk for all inspiration i 2011. Gleder meg til å se hva du finner på i 2012. :)