mandag 29. juni 2009

Stemningsrapport fra Strikkefestivalen!Her kommer noen smakebiter fra strikkefestivalen hos Mauds garn i helgen! Vi hadde nydelig vær, så det var god stemning og godt med folk når jeg var der det meste av Lørdagen. Masse salgsboder som fristet, garn i mange spennende kurver til gode priser, moteoppvisning og kurser på løpende bånd!
Selv fikk jeg rigget meg til å lært meg både løkkemaske hekling og englemasker til sjal, så jeg hadde stort utbytte av dagen. Traff flere bloggvenninner der også, og vi hadde det riktig så trivelig. Praten gikk og pinnene klirret i takt med skravla! Og mange av oss gikk ikke hjem før klokken var bortimot 18 og festlighetene sluttet.
Litt garn ble jo med meg hjem, ingen stor overraskelse det akkurat, men garn er jo ikke alltid så rimelig, så 700,- kroner fattigere ble vi jo....men en flott dag, dog litt for varmt i været, men bedre det enn øsende regnvær....

11 kommentarer:

Jorun sa...

Ser virkelig koselig ut da!
Den som kunne ha vært der...

Elin sa...

Å, det så kjempekoselig ut! Slikt kan vi bare drømme om her jeg bor. Det er alltid kjekt med litt nytt garn og det var nok mange fristelser der. Ha en flott og kreativ uke:-)

Laurel sa...

Dette såg virkelig koselikt ut. Jeg tok meg ellers en liten runde i bloggen din og gikk meg nesten vill. Her var det masse flott til inspirasjon. Kommer nok tilbake hit

Tovepia sa...

Aldri hørt om en slik festival, men skjønner at det må ha vært toppen! Tenker pinnene klirret og skravla gikk;) Skulle vært der! Ha en god kveld!

marianne sa...

Hvor ser det hyggeligt ud og så med fint vejr:)

Jorun sa...

Bare ta det med ro med pakka du Cille. Garnet må nok ligge her i påvente av høsten i alle fall!
Litt for varmt for ullgarn nå...

Marit sa...

Ser ut som dere koste dere i det fine været. Koselig å komme sammen med venner med samme interesse og kanskje lære nye ting.
Fortsatt god sommer.

roterommet sa...

Ser ut som om dere hadde det kjempehyggeligt på strikkefestivalen.

Bitt@mi sa...

Hei!
Var på strikkefestivalen på lørdag, og kikket rundt:-) Men så ingen kjente fra bloggverden der, det var uansett morsomt å titte på alt det flotte garnet og andre ting der. Kanskje jeg så deg, men ikke kjente deg? :-)
Ha en fin sommer!

Karin Engelund Berg. sa...

Takk for sist....

Det var en utrolig hyggelig dag.
Hilsen Karin

Torhild Reidardatter sa...

hvor var denne strikkefestival og er det noget som gjentar sig år for år???