mandag 24. mai 2010

Pinseheklerier i gla` farger...Da er pinsa straks på hell igjen og hverdagen på plass atter en gang. Har kost meg med litt heklerier i pinsa mellom 60 års feiring, hagearbeid og sykkelturer. En prøver jo så godt en kan å være litt sporty mellom kakekos og kaffeslabbraser i Mai månde, for de er det nok av synes jeg. Ikke noe gærent med det, men i min alder skal det ikke mange kakestykkene til før det legger seg på sidebeina dessverre! Prøver da å kompansere med noen effektive runder på sykkelen, men om utslaget er så stort..ja se det...det kan vi la ligge...he..he..
Ei fargeglad sommerveske har det blitt, må bare ha litt farger jeg på ting og tang, spesiellt nå på denne tiden av året. Vesken er foret med linstoff og knappelukking.

Ei jordbærkurv med jordbær har det også blitt. De pleier å fyke unna, så jeg har tenkt å lage opp noen flere til jeg antagelig skal på ei messe snart, og da kan jo det være ok å ha med seg.

Inntil neste ukes blogging ønsker jeg dere ei herlig uke og kvalitetstid med pinnene...det er viktig, ikke minst for trivselen!

Klemmer fra Cille....

15 kommentarer:

Tovepia sa...

Herlig jordbærkurv og veske! Kjenner igjen dette med alder, problemet mitt er at jeg ikke tar sykkelturen:O)
Ha ei flott uke og klem fra meg;)

Smykkas sa...

Så flittig du har vært. Artig kurv med jordbær.

Er veldig enig med deg i det med farger på denne tiden. Til og med om vinteren forsøker jeg å ha noen fargeklatter på meg.

Kakespising - i drøssevis. Og vi er såvidt begynt på alle bursdagsfeiringene i familien. Juni er den store måneden hos oss.

Klem

Birgitta sa...

Hej! Ni har haft helgdag idag också. Här tog dom bort annandagen för oss, så nu känns det bara som en helt vanlig lördag-söndag. Ser att du haft fullt upp i helgen.
Önskar dej en skön vecka.
Kram Birgitta

Smarie sa...

Kjempefin jordbær kurv ;o) Og for en nyydelig veske.

LBH coach Ellen Bjørling sa...

Heisann!
Så fine ting du har heklet! Jordbær er noe som hører til denne årstiden, både spiselige og ikke spiselige:)
Jeg har blitt hektet på å hekle disse små figurene, amigurumier, men har også prøvd meg på å sy ugler. Er ikke helt fornøyd, så jeg må gjøre om litt på mønsteret.
Håper du får en fin uke!
Hilsen Ellen:)

SNILLPIKE♥ sa...

Så flink og produktiv du har vært i pinsen.

Jeg har stort sett bare gjort INGENTING, men vi har gått på turer, og vært på lekeplassen. Så det meste har skjedd på ungene sine premisser.

Ønsker deg en flott uke. Klem

Ruths datter sa...

Nei så stilig da. Denne jorbærkurven var bare lekker. Så flink du er.
Klem

Sissel sa...

Heia.
Og takk for hyggelig kommentar på bloggen min.
Så trivelig med lesestoff som varer og varer :-)og nydelig veske du har laget.
Jeg selger/bytter gjerne en løper.
Tar kr 390,- for disse.
Klem fra Sissel

Elins Strikkeri sa...

Så fine pinseheklerier du har laga, flott jordbærkurv og fin veske!! Enig med deg i at det er kjekt med litt farger innimellom:))

Annelis hantverk sa...

Så vacker korg och jordgubbarna ser riktigt goda ut! Virktidningarna här nedan skulle jag också velat ha, ser ut att vara många härliga mönster från förr i tiden.
Ha en fin dag!

Janne i Fagerlia sa...

Så flotte hekleting. Sommerlig og lekkert! Du har mange ideer.

Jeg har også begynt å sykle. Har funnet ut at det er supert for lår og magemuskler. Prøver så godt jeg kan å la være å gå av sykkelen i motbakkene, selv om melkesyren sprenger. Har begynt å drømme om sykkeltur i Provence sammen med en venninne.

Smarie sa...

Ligger en award til deg i bloggen min ;o)

salige lavendel sa...

Så artig med heklet kurv og jordbær =)

Unknown sa...

Hei!
Så flotte ting... :O) Likte veldig godt både vesken og jordbærkurven/settet!

Ønsker deg en strålende helg!

SNILLPIKE♥ sa...

Kikker innom for å ønske deg en varm og solfyllt helg, klem.