tirsdag 24. august 2010

Ny Amerika kjole til salgs!


Aller først...tuuuusen takk for alle koslige tilbakemeldinger på mitt forrige innlegg angående skattejakt på Roseting som jeg samler på! Du verden så mange engasjerte snille hyggelige bloggdamer det finnes rundt omkring, jeg blir helt rørt jeg! I skrivende stund er det flere sendinger av flotte roseting som snart er på vei til meg! Kan tro jeg gleder meg....blir som et lite barn igjen som venter på spennende pakker i posten! Såååå... tusen hjertelig takk alle som har villet bidra jeg er bare så takknemelig!

Men så over til denne kjolen jeg kjøpte i USA i sommer. Jeg greide jo i min iver å kjøpe en str. for stor, det er str.14, antagelig en 42 str. Har brukt den en gang, men ser at den blir litt vel romslig for meg, enda jeg liker det litt romslig også jeg da.
Kjolen er med glidelås bak og foret overdel slik at du egentlig ikke trenger BH i den. Lett og luftig i spennende mønster og farger. Ny pris: 650,- Nå 350,- Er du intressert send meg en mail soffis25@gmail. Ønsker dere alle en koslig høstuke, den første her i år, for her pisker regnet ned og vinden tar godt tak i kvister og blader som blåser i luften....men høsten kan være en flott tid den, bare sola titter fram igjen! SOLGT.

4 kommentarer:

Fru Keilegavlen sa...

Så flott kjole. Synd den ikkje passer deg.

BITTE`S LAPPER sa...

Hallo Cille.
Takk for kommentaren du ga på siden min. Det er koselig når noen er innom og legger igjen noen ord. :-)
Du kan gjerne få kjøpe slike snøreposer med roser på.Jeg har allerede gitt bort den ene på bildet, men kan godt sy en ny. Da kan du jo velge størrelsen selv.
Kjolen du hadde kjøpt var kjempefin, men den blir nok for stor for meg...
Hilsen Bitte

Unknown sa...

Hej!
Jag är med i Virka mera,så jag fick ditt mejl,och blev nyfiken på din blogg.Du har jättefin blogg,så jag återkommer!
Kram!
Märta

Smykkas sa...

Så gøy at du har fått mange hendvendelser på etterspørselen etter roseting.

Det skal bli spennende å se hvor flott det blir i skapet ditt.

Klem fra Astrid