mandag 6. september 2010

Nå er jeg på leit igjen etter deler til dette serviset...

Siden jeg virkelig er i siget for tiden etter å ha fått samlemani på roseting, så har jeg bestemt meg for å begynne å samle på dette lekkre serviset som heter "Gammel rose". Jeg fikk jo så strålende god hjelp når jeg var på leting etter andre rosepynte ting, så jeg tenkte at jeg må prøve å se om jeg får noen napp denne gangen også, det hadde jo bare vært så flott!
Nå skal jeg snart legge ut bilder fra roseskapet mitt, må bare dandere litt til. Snakk om å få "rosesyken" da, det ene drar liksom det andre med seg!
Skulle du ha noen deler fra dette serviset liggende eller komme over noe er jeg veldig glad for å høre fra deg. Og jeg bytter gjerne i spennende garn (Noro, Kauni garn, m.m. eller stoffer eller så betaler jeg. Da venter jeg spent....kanskje jeg får napp denne gangen også...!

Ha en strålende uke alle som titter innom, kos deg noe godt i koppen ,tente stearinlys og gjerne noe håndarbeidet til...mmm......
11 kommentarer:

mimmi-leone sa...

Det er så fint servise ditt, herlig rosemønster!

Ønsker deg en fortsatt fin kveld!

Hilsen fra mimmi-leone

Tovepia sa...

Dette er bare deg:D...så skjønner godt du vil samle på det;) Og det er lekkert!
Nyt uka vi er inne i og klem fra meg;)

Tonemor sa...

Så lekkert et service.
Kan desverre ikke hjelpe deg, men lykke til.
Klem Tone

Hjertedamas blogg sa...

He-he, jammen er serviset mitt nydelig:DDDDDDDD Ikke rart at jeg skjeset på det serviset i 27 år, før det endelig ble mitt i vinter:DDDDD Men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. Og rosemønstret ting og tang er noe jeg også er veldig glad i. Håper du får tak i drømmeservisset ditt:DDD Lykke til:DD klemz

Beth sa...

Det er nydelig dette servise!
Sett inn en annonse hos vår "venn" finn.no også. Det er nok mange som har noen deler stående i et skap...
Kan man bli lei roseting da? Neeei, det tror jeg ikke...

Christine sa...

Kjempekoselig servise. Skjønner at du ønsker deg flere deler. Skal ha deg i bakhodet hvis jeg kommer over noe. Roser er jo "bærre lekkert" da!

Vilma sa...

hey Cille

Kan du sende mig din adresse , jeg har noget til dig , det er ikke rosenkopper , men noget andet der er roser på og som jeg tror du bliver glad for. Min mail står på min blog.

Vilma

Lotte K strik sa...

Sikke da et romantisk stel, rigtigt flot

Snertne sneller og små nøster sa...

Roser er vel ikke det verste å bli hekta på :-) Etter ditt forrige 'hjelp' innlegg, har jeg oppdaga at jeg har da sannelig litt rosegreier jeg også :-)

Ha en flott kveld og klem fra Siv

Unknown sa...

Heisann,
Eg ser me har nåken av de samme "bloggevenninnene" og kanskje det var sånn du fant meg? :o)

Må få sei at eg satte pris på det, for det gjorde jo at eg fant deg!

Her var det jammen møkje flott og inspirasjon å hente for ein håndarbeidsentusiast som meg :o) Jippi!

Følge deg videre og :o)

Ulltraaden sa...

Åh det serviset var jo knallflott!! Det har jeg aldri sett før, men jeg tror jammen jeg har et lite kakefat som hører til... Det ser ihvertfall helt prikk likt ut i mønsteret!