lørdag 30. oktober 2010

Nå har jeg latt meg friste til EPLA kjøp igjen!Jeg er innom EPLA butikkene hver dag, mye fordi jeg har butikk der selv også, men sikkert like mye fordi jeg synes det er så mye fint, flott og spennende som selges der. Både innen håndarbeidsting og Vintage/pent brukte klær og antikk/brukt varer. Har kjøpt noe i alle kategoriene her, men det siste jeg lot meg friste til å kjøpe var denne flotte rose drakten her. Riktignok litt for liten i str, men det skal vi fikse på.
Ikke rart at jeg måtte ha denne her....jeg som fortsatt holder stand når det gjelder "roseting", klær er like aktuellt med roser på som ting og tang må vite...hi..hi...
Ellers så kom det faktisk noe småtteri i posten i dag også, flotte keramikk ting fra 70-årene i herlig blått/turkist mønster. Får blogge om det litt senere.

Nå har jo endelig julehobbybladene kommet i butikkene for salg, og jeg er ganske så rask til å hive meg over
alle fristelsene. Men jeg kjøper ikke alle da, titter kjappt igjennom, og hittil har det blitt disse fristelsene.
Ellers så synes jeg de fleste juleheftene ble en liten nedtur i år. Mye gammelt "nytt" som en har sett før, og ikke så mange spennende oppskrifter heller, men noe må en jo ha alikevel....
Og her finner du min EPLA butikk:  http://cilles.epla.no/     Har NÅ 20% avslag på det meste i butikken nå!
  
                     En sprudlende flott helg ønskes dere alle som tar turen innom denne uken også!

                                   
                                                          

9 kommentarer:

monsol sa...

hei, ja det måtte jo væær me roser på, tjhiii, =) og flott var den.
jeg har også vært på julebladshopping =) jeg fikk med meg hele 7 blader hmhm,klarte ikje la være er jo så mye fint i de,ønsker deg en flott helg =)

Chris sa...

Nå måtte jeg le litt for meg selv... du er deg selv lik! he, he.. Den drakta er jo ett skikkelig fint grunnlag for masse "stæsj" - kjenner nesten det klør i fingrene. Er nok en grunn til at jeg har litt "skylapper" hva sånne steder gjelder, for jeg hadde vel ikke fått plass til verken meg selv, unga eller "gubben hvis jeg hadde sluppet løs..
Og tenk - jeg har også fått med meg ett juleblad hjem i dag, og det blir nok det eneste på fronten, for jeg føler at jeg har det meste av oppskriftene som står i dem fra før. Ikke bruker jeg dem heller, så man kan jo lure på hvorfor jeg har kjøpt og tatt vare på alt gjennom tidene? Antagelig for inspirasjon.
Du må forøvrig se på de ukjente i dag, gubben har vært fagkonsulent for opptaket. Han holdt seg forøvrig trygt bak kameramannen for ikke komme med i bildet..
Nei, nå får jeg vel pakke ut dagens handel og lage litt mat tenker jeg. Ha en lun og koselig lørdagskveld! Klem fra rotekroken

Janne i Fagerlia sa...

Skjønner godt du falt for dette settet med rosemotiver. Kjempesøtt!
Er enig med deg ang. julebladene, ikke så mye nytt egentlig.

Anita Tørmoen sa...

Det settet var jo midt i blinken for deg da:) God helg.

Gry sa...

Kjempesøtt sett du har kjøpt deg.
Skal tite litt på EPLA tror jeg.
Ha en flott søndag! : )

Ruths datter sa...

Så flott kjole du har kjøpt deg da. Jeg har også kost meg med juleblader. det er så koselig.
Klem

Barbros lille atelier sa...

Hi, hi, ja, den drakten var virkelig perfekt for deg:-)

Og så masse fint du har i butikken din! For et utvalg - jeg er helt imponert!

Klem

Smykkas sa...

Egentlig ingen overraskelse at du bare måtte ha drakten med rosemønster. Nå står du helt i stil med noe av interiøret ditt.

Jeg har også kjøpt noen av julebladene, men for å være helt ærlig så synes jeg de var en stor skuffelse. Dette er noe vi har sett mange ganger før.

Jeg har en liten give away på gang.

Klem

Anonym sa...

Hei.Kjempe fin drakt du har kjøpt deg.Nydelig.Har laget meg butikk i EPLA jeg også nå.BODIL HOBBY.Mye fint dær.Mange flinke rundt om i Norge.Koselig med juleblar.Mye fint i dem.Har så lyst å lage mye men har bare dagen vært lenger.Ønsker deg en riktig fin uke videre.Klem fra Bodil.