fredag 8. oktober 2010

Venninneslabbras og strikkekos er kjekkt!


I går hadde jeg besøk av ei snill og koslig venninne som er en kunstner på området med garn,  strikkepinnener og heklekroken. Og det er hun som er min faste leverandør av flotte kreasjoner  som det har blitt noen av etterhvert. Og ja da...det er sjelden hun kommer helt tomhendt på besøk, for hun hadde med seg "smågodt" til meg i form av noen nydelige nøster i skjønne farger med tanke på at det nærmer seg jul igjen snart. Men ikke bare det da...! Hun har laget nok ei nydelig kjole til meg og den skal jeg innvie i morgen da vi skal til Oslo og byen først, for så en tur på bursdagsfest.
Det er jo så gøy å ha på seg noe nytt, så det gleder jeg meg til! Christine som venninnen  heter, lager det aller meste uten oppskrift og kreerer på egen hånd hva det måtte være  så en er sikker på at ingen har maken, være seg kjoler, gensre, jakker mm. Er ikke kjolen lekker da dere? Tror hun brukte ca. 14 dager på den jeg...gurimalla skulle jeg hevet meg på et slikt prosjekt hadde det vel tatt bortimot ett år tenker jeg! Kommer tilbake med nye bilder av kjolen...men med meg inni, må jo vise den ordentlig, men jeg hater å stå modell, så jeg kan ikke love noen "modell" bilder akkurat...!
Er du nyskjerrig på Christine sine kreasjoner så kan du klikke deg inn på bloggen hennes  http://iloapp.chris-ho.com/blog/memo?Home (men her ligger bare en liten brøkdel av hva hun har laget da) Og en stor konkurrent til Tine Solheim spørr du meg!

Ønsker dere alle en super duper helg! Nå er det innekos og stearinlys som gjelder med no` godt å spise og god drikke...og snart blir det enda kjøligere og da blir det peiskos attåt  også...herlig!11 kommentarer:

Chris sa...

Takk for en megakoselig dag! Vi gjentar den vel snart tenker jeg...
Gubben og unga lurte nå på om jeg hadde flytta, syns nok bortimot 12 timer på rangelen var ganske mye? he, he...
Og rødme, rødme sier nå jeg, du tar nå i så det holder da. Blir helt flau jeg da. Bildene? Vel, de taler vel for seg? Ikke heldig på disse bildene heller ser jeg.. Klem fra rotekroken

Snertne sneller og små nøster sa...

Utrolig fin kjole :-) Hadde nok sikkert brukt litt mer enn 2 uker på den jeg også ;-)

Riktig god helg og klem fra Siv

LBH coach Ellen Bjørling sa...

Heisann!
Så hekdig du er som har en så flink og gavmild venninne! Kjolen var skikkelig lekker:) Håper du får en hyggelig helg, hilsen Ellen:)

Janne i Fagerlia sa...

Tenk å få en så flott kjole! Du har vært heldig med valg av venninne.

Unknown sa...

Flott kjole og flott venninne som tar på seg slike store prosjekter.
Skal sannelig ta ein titt innom til henne på bloggen.
Ha ei flott høsthelg:))

Tussi sa...

Er så enig med din sammenligning med Tine Solheim - denne kjolen var da helt nydelig! Spesielt likte jeg kombinasjonen av hekling/strikking.
Ha en fortsatt fin helg :)

Anonym sa...

Hei.Så koselig med venninnde besøk.Kjempe fin kjole.Ønsker deg en riktig fin helg videre.Klem fra Bodil.

Smykkas sa...

Den venninnen må være litt av et funn, og dessuten rask med hendene.

Har hun virkelig laget den vakre kjolen på 14 dager?

Klem

Jorun sa...

Kjempefin kjole, ja! Hun er jo både superrask og utrolig snill!
Gleder meg til å se kjolen på!
ha en fin uke!

Anne N. sa...

her var det mye fint :o)
Du er kjempeflink til handarbeid!
Anne:)

hobbyvenn sa...

Strikketreff er så koselig! Ser ut som dere har kost dere ja...