tirsdag 5. april 2011

Kosetur til Stoff og Stil sin nye Oslobutikk...

I helgen har jeg vært på venninnekosetur til Oslo, nærmere bestemt Stoff og stil sin nye butikk på Alnabru i Oslo. Så kjekkt at vi har fått Stoff og stil her i byen også, så en slipper å reise helt til Drammen som var det nærmeste før. Helt amok i hyllenes fristelser gikk jeg jo ikke, men litt småplukk måtte det jo bare bli. Og noen nøster Mohairgarn fikk jeg også med meg. Venninneturer er alltid trivelig så vi tok "runden" på sentre og spiste lunsj på en koslig men  overfyllt cafe på  lørdag, men ikke annet å vente på en typisk handlelørdag med dårlig vær!

Også har "Familien" endelig kommet ut med nytt hobbyhefte, veeeeldig etterlengtet spør du meg!  Synes alltid det er så mye å finne i de heftene der. I følge sjefen for utgivelsene av Familiens hobbyhefter/blader, så selges de ikke godt nok til at de kan komme like ofte ut som før, så nå må vi være flinke til å kjøpe bladene så de kommer regelmessig ut....hi..hi...det var dagens reklame!

                       Ha en fortsatt trivelig Tirsdag....
                                                      R

12 kommentarer:

Sisselshverdag sa...

Yohoo, skal til Stoff og Stil på lørdag jeg, det tar ca 40 minutt å kjøre herfra Maura. Har vært der en tur før og gleder meg, veldig flott butikk. Må vel begynne på handlelista snart;)
Gjett om jeg skal ut og kjøpe nye Familien-heftet, etter jobben i morgen tenker jeg ;)I min omgangskrets er det mange som kjøper desse heftene, men det er kanskje ikke nok ??;)

Ha en trivelig tirsdagskveld :D

Lindas hobbyhjørne sa...

Dere er heldige som har det så nærme , må handle på nett jeg. Takk for tipset om Familien har kommet ut med nytt blad :)
Ha en fin kveld :)

Misemor sa...

Jeg skal sporenstreks ut å kjøpe Familien - har ventet og ventet...
=) Ha en fin kveld!

Siri @ Strikk og tøys sa...

Ah - jeg har planlagt tur dit, og funnet ut hvilken buss jeg skal ta! Gleder meg :-)

Smykkas sa...

Mye fint du har fått deg.

Takk for tipset om Familien. Selges det i vanlige butikker? Jeg er alltid begeistret når det kommer ut blader med oppskrifter som passer de fleste, og Familien er veldig dyktige på det.

Klem

SNILLPIKE♥ sa...

Stoff og Stil er rene godtebutikken for oss som er stoff"avhengige". Fine stoffer du har kjøpt deg, og nydelig grønnfarge på garnet.

Ønsker deg en god onsdag, klem.

Tonemor sa...

Høres ut som en ordentlig koseltur.
Klem Tone

Smarie sa...

Dere har nok hatt en kjempekoselig tur ja ;o) S&S er jo rene godteributikken for oss som er litt hekta på håndarbeid av forskjellig art...har ikke turt å reise dit enda jeg ;o)))
Har ingen erfaring med Familien, men høres ut som om jeg må bidra til økt salg...får ta det med på neste handletur. Ha en flott onsdag!

Anita Tørmoen sa...

Det familiebladet ser spennende ut:)

Chris sa...

Så deilig det hørtes ut med en sånn shopping/kosetur! Farlig fristende på slike steder - ikke er det langt unna heller, så kanskje jeg må ta meg en tur etter hvert...? Familiens håndarbeidsblader pleier å være bra, så jeg må nok titte litt på det jeg også. Faktisk er det ett av de få som klarer å friste meg innimellom fordi de har såpass mye variert. Snakkes! Klem fra rotekroken

Seascape sa...

Å så mye spennende du fikk med deg på shopingturen. Familiebladet har jeg også lyst å kjøpe meg. Helt enig med deg det er mye fint i de bladene. Ha en riktig god helg. Klemmmm

Helle : sa...

Sikke en masse fine ting du har fået købt med hjem !

God weekend!