søndag 17. april 2011

Våren er travel den, men påskekos blir det tid til..

Her henger jeg i "stroppen" så godt jeg kan  selv om det er påske og tid for litt ekstra kos og avslapping.  Prøver å få tatt en real ruffs i hagen etter en lang og kald vinter, og det er mye som skulle vært gjort, men nå ser jeg at det begynner å hjelpe så smått. Plenen er ferdig raket (en grusom jobb spørr du meg),kostet og spylt i inngangsparti og der det trengs, terrassen og hagemøbler vasket og ordnet for våren, og litt annet småplukk, og ja...for ikke å glemme bedene som må rufses opp i. Jammen får en trim av slike utfoldelser, og en merker det i rygg og armer, men veldig godt når det grøfste er unnagjort.

Vi skal ha hjemmepåske slik vi ofte pleier å ha, og endel jobbing blir det nok på oss i løpet av påsken også. Litt påskegjester kommer på besøk, og russafrøkna i huset skal hit og dit så det blir en del kjøring og henting også. Ja jeg må si jeg er glad for tilbakelagt russefeiring..phuuu...er ikke mye vi ser til russefrøkna om dagen nei, ganske så hektisk.
Mor sjøl må nok svinge seg litt på kjøkkenet også, siden vi venter litt besøk i løpet av påsken, så her må det bakes litt, men det er jo en koslig jobb da.
Innimellom håper jeg å få nyte koslige soldager, men så mye håndarbeidskos blir det nok ikke tid til dessverre. Derimot har jeg gått til innkjøp av spennende påskelektyre, som for meg er de vanlige ukebladene, og det er deilig avslapping og kos!

ØNSKER DERE ALLE EN STRÅLENDE OG KOSLIG PÅSKE; OG FINVÆRET HAR VI SELVSAGT BESTILLT!
                                                      R

11 kommentarer:

skapa och inreda sa...

Men oj!!!! Den ser så god ut din äggmacka med kaviar :)

sipusa sa...

God påske til deg også! Stilig og morsom heklet eggesmørbrød;-D

karinanna sa...

God påske til deg og - reiser snart til østlandet - for håpe været holder seg der en stund til. Det er alltid spennende å se innom bloggen din og alt det artige du lager.

Smykkas sa...

Herlig "frokost" du har laget. Skal du spise mye slikt i påsken?

Klem

Leei sa...

God påske!

Chris sa...

"Eggende" god påske! Skal bli deilig med noen late dager med masse hagearbeide nå ja! Hvor blir dagene av? Ja, ja, vi får henge med så godt vi kan... Her har det gått i ett i hele dag, og først nå har jeg fått satt meg ned litt - og nå skal jeg sitte "pal" til det er på tide å krype i seng. Ang. den siste vesten jeg har laget, så tror jeg at jeg skal ha den selv. Kjenner jeg meg selv rett så kan det nok hende at det kommer flere varianter etter hvert som er åpne for å vandre ut av huset - aå da blir det muligheter vet du. Men først så har jeg noe mer sommerlig på gang i lin og bommull - ja, og noe mindre i ull. Merkelig det der - jo, mer jeg har å gjøre - jo, mer setter jeg i gang med.... Pleier jo normalt ikke å har mer enn ett garnprosjekt på gang om gangen...? Kanskje litt stresset? Eller litt overenergisk? he, he... Uansett - vi snakkes nok om ikke altfor lenge håper jeg! Klem fra ett rotehue i en rotekrok...

Tonemor sa...

Kos deg masse i påska.
Klem Tone

Gry sa...

Fantastisk skive med egg og kaviar!!
Ønsker deg ei flott påske! : )

Annelis hantverk sa...

Så fantastiskt god ägg smörgås!
Glad Påsk!

Snertne sneller og små nøster sa...

Vi skal også ha hjemmepåske i år, og på en måte er det litt godt også - da kan jeg gjøre ting f.eks i hagen på dagtid :-) Og så slipper jeg å spekulere på hvilke prosjekter jeg skal pakke med meg ;-)

Riktig god påske - klem Siv

Jorun sa...

Knekkebrød med egg og kaviar... Det så virkelig ekte ut. Ble sulten jeg!