torsdag 21. april 2011

For en vidunderlig bok og påskelektyre.

Litt påskelektyre hører med i påsken, iallefall for meg. Blant masse påskeblader må jeg også lese ei bok eller to. Og den boka jeg nettopp er ferdig med nå er noe av det beste jeg har lest, det var rett og slett en vidunderlig bok som gjorde enormt inntrykk på meg! DEWEY  av forfatter VICKI MYRON.  Boka er fra virkeligheten og USA, hvor hovedpersonen er en katt som blir funnet og tatt hånd om og bosetter seg i et bibliotek der hvor finneren av katten jobber. Katten har i ettertid blitt så og si verdenskjent! Ikke så rart at denne boka kommer under mine favoritter, som både elsker katter og har vært ansatt i bibliotek for noen år tilbake.
En virkelig rørende bok, men les for all del ikke avsluttningen på senga før legge tid....! jeg fikk ikke sove stort den natten bare så det er sakt!

En god fortsettelse på påsken ønskes dere alle, og tuuuuusen takk for alle hyggelige komentarer, det er såååå koslig!!!
                                                            R

7 kommentarer:

Tonemor sa...

Takk for boktips. kos deg videre i påsken.
Klem Tone

karin sa...

Hei:)
Den boka er et must for katteelskere:)
I løv it;))

Smykkas sa...

Det eneste som er lest så langt i påsken, er aviser. Nyheter er et must for meg.

Ha en fortsatt fin påske.

Klem

amylin sa...

Høres ut som en interessant synsvinkel! Kos deg videre i påsken!

Janne i Fagerlia sa...

Takk for boktips. Jeg er "altetende"
når det gjelder lesestoff, som denne vil helt sikkert falle i smak. Spesielt kjekt når handlingen skriver seg fra virkeligheten.

Silje sin blogg sa...

Takk for tips! Jeg har begynt på den en gang, men var for opptatt til å kose meg med den. Skal ta den neste gang, men har to bøker på vent først;)

Helle sa...

Hei, denne bloggen er jeg glad jeg kom over. Så koselig blogg med mye fint du lager. jeg har lagt deg til i blogglisten min, spent påå se hva du lager videre.