mandag 2. mai 2011

Jeg er snart i farta igjen....

Det har vært dårlig med oppdatering fra denne kanten det siste, men i løpet av uka skal jeg få nytt Modem til PC`n, for den jeg hadde gikk fløyten. men ting tar som kjent tid, så den dukker opp i slutten av uka, og da blir det litt blogging og nyheter fra denne kanten igjen.
Akkurat nå sitter jeg på jobben, men her er det slett ikke tid til noe ordentlig blogging, så derfor bare en rask liten hilsen fra meg, så dere ikke tro jeg har forsvunnet for godt.....!
Denne uka blir travel i jobbsamenheng, for til helgen skal vi ha messeutstilling i Kongsvinger (Kongsvingermessa) og masse varer som skal flyttes fra det ene til det andre, så her blir det tunge løft og lange dager....

Titter du innom meg så ønsker jeg deg en spennende og fin uke, også ses vi snart....


                                          R

5 kommentarer:

Anita Tørmoen sa...

Håper din data blir i orden:)

Snertne sneller og små nøster sa...

Blir fint å få deg tilbake igjen :-)

Lykke til med messe - klem Siv

Tonemor sa...

Koselig å høre et livstegn fra deg. Håper det ordner seg snart.
Klem Tone

Smykkas sa...

Det ordner seg nok. Selv har jeg av spesielle grunner vært utenfor bloggsfæren en uke, så det er sikkert mye jeg har gått glipp av.

Klem

Chris sa...

Så godt å se deg i farta igjen! Satt akkurat og tenkte på deg. Skulle jo ha vært en tur på dine kanter, men her går alt på "halv tolv" og jeg er hele tiden litt på etterskudd. I dag kom "gubben" hjem med en pc som ikke hadde vært helt medgjørlig på jobb, og hvem må da ordne opp? Joda, det er meg så klart...så det var den ettermiddagen. Det verste er at han har to for å ha reserve for nettopp slike anledninger - og tror du ikke den har "streika" også? Joda, og oppi det hele så sliter jeg med å legge inn ei ny blogg/hjemmesideplatform på serveren min, så nå begynner jeg å bli fornøyd! Trøsten oppi det hele er at prosjektet jeg har på nål og pinner så ut til å havarere også pga. at jeg hadde for lite garn, men en liten gjennomgang i skuffene (ja, du vet jo hvordan jeg "arkiverer" nøstene mine? Etter fargenyanser...) jeg skulle ha de fargene - tror du ikke det hadde gjemt seg unna hele 3 herlige nøster da... Gjett om det gledet oppi all galskapen? Så nå skal jeg ha litt pc-fri før jeg finner senga.
Klem fra meg i den evige rotekroken..