onsdag 18. mai 2011

Enda flere loppisskatter og litt 17. Mai...m.m.

Ja her er gårsdagen vel overstått. Vi feiret dagen i Kongsvinger der russejenta vår også feiret dagen med årets russekull. Vi spanderte på oss en deilig middag på resturant med dessert, og det er jo bare så deilig å gå ut å spise å slippe å tenke på matlaging en sjelden gang, så jeg nøt virkelig maten og desserten. Frk. russ var utrolig glad for at hele feiringa var over, hun var temmlig sliten og godt fornøyd med feiring, og det skjønner jeg godt. Oppe døgnet rundt to dager i strekk mange ganger, er slitsomt for de unge også vil jeg tro!

Meg og min datter etter at russetoget er ferdig.
 
Ellers har jeg vært på marked, og fant flere blondegardiner igjen, og denne gangen med kappe, så nå har jeg nok til 2 vinduer iallefall. Nydelig skål med lokk i herlig turkist måtte jeg bare ha med meg, og den ble slett ikke dyr, for jeg har blitt en reser til å prute etterhvert..he..he..."virkelig fått blod på tann".

Også har jeg prøvd meg litt på decopage igjen. Stor og romslig treburk som har sett sine bestedager, står som ny igjen. Utrolig hvor godt litt maling, dekor og småstæsj hjelper!

    Ha en strålende fortsettelse på uka alle bloggvenner!

                                                       R

11 kommentarer:

Snertne sneller og små nøster sa...

Når man vet hvor lenge russetida varer, så er jeg nesten glad jeg ikke er russ jeg :-)) Fikk dessverre ikke opp decoupagebildet ditt :-(

Ha en fin kveld - klem Siv

Chris sa...

Kupp kan man ikke gjøre for mange av, og jammen har du vært heldig/fling igjen. Nydelig med roser og alt denne trebutten din!
Her ble det forøvrig også en tur ut for å nyte en bedre middag med dessert. Deilig å slippe å lage mat selv innimellom.
I dag derimot... Vel, dagen beg. med at rensehuset var fullt av kloakk... Etter å ha hatt pumpebil og servicefolk i hele dag, fant vi ut at tilkoblingen vår var gravd over. Da blir det mer arbeid igjen nå kl. 7 på morgenkvisten. Ja, ja, greit når det lar seg ordne.
Klem fra den evige rotekroken...

Tonemor sa...

Så flotte ting fra loppis. Den treburken ble virkelig flott.
Klem Tone

Janne i Fagerlia sa...

Heia! Flott dekorering du har foretatt. Trodde den var ferdigkjøpt jeg.....

Torhild Reidardatter sa...

Nydelig glass skål og de gardinene er jeg sikker på du finner på noget sjovt med. Husker godt min russe tid. herremin hatt så trætt man er etterpå.

Guri sa...

Jeg trodde du hadde kjøpt den fine burken jeg!! Har sett mange lignende i butikkene nå i vår. Skikkelig fin ble den :)
Og enig med deg; herlig å slippe å lage mat en gang i mellom:)
Ha en riktig fin dag! Klem :)

Smykkas sa...

Det er flotte ting du har fått tak i, og sannelig er du dyktig med decoupage.

Det er ganske så lenge siden jeg var russ, og vi var faktisk så heldige at vi var ferdige med eksamen til 17.mai.

Klem

hobbyvenn sa...

Så masse fint du finner på loppemarkedene. Og treboksen ble jo nydelig. Så flink du er.

Fru Keilegavlen sa...

Så mykje flott du har fått tak i!

Anita Tørmoen sa...

Så flott treburken ble:) Fine funn har du også gjort:) Kan godt tenke meg at russe-jenta er sliten nå - det er ikke bare-bare å være russ heller.

Anonym sa...

Hei.Så mye fint.Ja den russetiden kan være slitsom.Hadde ei i fjor jeg som var russ hun ble fornøyd ganske snart.Men minne for livet.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil.