onsdag 11. mai 2011

Loppisskatter og en herlig heklebok

I helgen rakk jeg også innom et ganske stort loppemarked, ikke så mange loppemarkeder rundt her, iallefall ikke med skikkelige godbiter, så jeg passer på å titte innom når det først er et i nærheten.
Fant spennende rød keramikk som jeg samler på, lysestaker og en flott potte/vase. Og "bestemorsgardiner" som jeg kaller de, men de går vel under blondegardiner også kasnkje....? Iallefall har jeg vært på jakt etter slike, så jeg var storfornøyd når jeg kunne forbarme meg over disse to lengdene, og kun 10,- kr pr. lengde!
Er fortsatt på jakt etter lignende gardiner og gjerne flere lengder, så er det noen som har noe lignende liggende de vil kvitte seg med til en grei pris, så si endelig ifra!

Ei ny og superfin heklebok har funnet veien til postkassen også, denne synes jeg hadde mange spennende småoppskrifter og midt i blinken for meg. Blir nok flere ting som må prøves fra denne boka etterhvert.
Fortiden blir det lite håndarbeid, for Mai mnd. er en ganske travel måned, med ungdommen som skal både hit og dit og hagen krever jo sitt nå på vårparten før en får skikk på den. Har plantet ut allt av sommerblomster og fyllt på masse jord på alle busker og bed +++, masse som må fikses på, men trim får en iallefall, for jeg syners ofte det kan bli i meste laget med hagestell noen ganger, og da er det greit å få trimmen på kjøpet....

Titter du innom meg ønsker jeg deg en sprudlende våruke og koslige forberedelser til 17.Mai!


                                          R

15 kommentarer:

Anita Tørmoen sa...

Den hekleboken ser flott ut:)

Janne i Fagerlia sa...

Den hekleboka så spennende ut. Synes jeg skimter heklede babushka også....

Misemor sa...

Mye fint der ja, og den heklede boka vil nok mange misunne deg - også jeg.
Klem Misemor

Marieki sa...

åååh, ja jeg må si som de andre her, den hekleboka ser jammen spennende ut:D

Smykkas sa...

Du har sannelig funnet flotte ting på loppemarkedet. En slik heklebok skulle jeg gjerne hatt.

Blondegardiner er virkelig delikat. Jeg har faktisk et par lengder, men de skal syes om og brukes som forheng foran et smykkelager.

Jeg må nok begynne å se over 17. mai stasen.

Klem

Tonemor sa...

oi, den boka så herlig ut.
Morsomt når man finner det man leter etter.
Kos deg.
Klem Tone

Chris sa...

Så heldig du var med dette kjøpet da - spennende! Gøy når man finner slike "godsaker"! Tenker det blir mange fine resultater av dette. Klem fra rotekroken

Helle sa...

Det er så deilig med slike bøker som får en til å boble over av ideer og kreativitet. Kos deg med den. :)

Tussi sa...

Nydelige blondegardiner du har funnet - jeg slutter aldri å like sånne!
Ha en fin helg :)

Mayen sa...

Så heldig du er! loppemarkedene er ikke begynt her enda, tror det starter flere neste helg, og æ glede mæ stort;-)Ha ei fin helg!

Tonemor sa...

Den boken så herlig ut.
Er innom for å fortelle at når blogger hadde tullet sitt forrige dagen mistet jeg kommentaren din på give awayen min. Stikk innom en tur til, hvis du vil, for nå nærmer det seg trekning.
God søndag
Klem Tone

Snertne sneller og små nøster sa...

Ser ut til at du har funnet masse fint :-) Artig å finne noe som du samler på :-D

Ha en fin søndag - klem Siv

Anonym sa...

Hei.Den boka så virkelig kjempe fin ut.Elsker hekling.Kos deg masse med den.Mye fint du fant.Håper du får tak i flere slike gardiner.Ønsker deg og dine en riktig fin 17 Mai.Klem fra Bodil.

Sissel`s syglede sa...

Loppemarked er kjempegøy. Og noen ganger kan man virkelig finne skatter der inne gitt. Ser ut til at du har godt øye for slike skatter.
Ha en finfin 17.mai.

Anonym sa...

Flotte funn