fredag 27. mai 2011

Skal du på Strikkefestival 23-25 Juni ?

Er det noen av dere som skal på STRIKKEFESTIVAL I LILLESTRØM som går av stabelen den 23 til 25 Juni? Jeg var med for et par år siden og synes det var et veldig bra opplegg, med diverse kurs, moteoppvisning og en masse boder med salgsvarer osv. Det er MAUDS garn som arrangerer det.
I år tror jeg det blir større enn noen gang, da det skal arrangeres på torvet i Lillestrøm by.

Ser det er endel bloggbekjentskaper som skal ha stand der også, så det skal bli morsomt å hilse på kjente fjes. Jeg har i allefall satt av datoen en av dagene og gleder meg!
Sikkert mange flotte garntilbud og tilbehør også, det var det iallefall sist.  Også lærte jeg meg englemaske strikk da jeg var med sist, men om jeg husker det fortsatt er jeg ikke helt sikker på...! Ta en titt her så ser du hva som skal skje; http://www.maudsgarn.no/festival.html                            Kanskje vi sees!

                  Ha en sprudlende fin helg og hjertelig takk for alle koslige kommentarer!


                                                     R

7 kommentarer:

Helle sa...

Har allerede lagt det inn i kalenderen. Høres veldig spennende ut, og tror at bare hun får nok utstillere kan det bli et veldig bra arrangement. Gleder meg til å møte en masse likesinnede garnentusiaster i Lillestrøm i Juni. :)

Sisselshverdag sa...

Den helga er booka til strikkefestival :D Vi kommer til å reise en gjeng herfra Maura :D

Ha ei trivelig helg :D

Anita Tørmoen sa...

Jeg har tenkt å reise dit på lørdagen:)

Siri @ Strikk og tøys sa...

Jeg har tenkt på det, men tror ikke jeg rekker. Uansett - takk for påminnelsen!

Riktig god helg!

hobbyvenn sa...

Høres spennende ut, men det blir nok litt langt for meg.. God tur og lykke til!

Torhild sa...

Jeg blev spurgt om jeg ville deltage , men jeg kan desværre ikke. Det er netopp den helga jeg kommer flyttende hjem til Norge med mit flyttelass.
Det er i Lillestrøm trakten jeg skal bo og kjenner godt Maud. Søstera mi skal ha stand der. Ikke med strikk, men med Refleksologi ;) Ville vært utrolig koselig å møtes der da.... Deltar noen av dere på strikke kafeen ? Jeg gleder mig mye til å delta i strikkekafeen på Lillestrøm f.o.m august. Ønsker dere ei fin helg med masser av god inspiration og gode kjøp. http://www.dinrefleksolog.no/

Felisi sa...

Jeg skal stå på strikkefestivalen på lørdag, og det hadde vært hyggelig med noen kjente fjes i løpet av dagen :)