onsdag 5. oktober 2011

Noen av mine "skattekjøp" fra EPLA.


Fikk så lyst å vise dere noen av mine "skatter" kjøpt fra EPLA. For det er ingen grunn til å legge skjul på at jeg stadig lar meg friste til noen kjøp inne på EPLA forumet, det er jo stadig  noe som en svak sjel "bare MÅ ha" vet dere!
Har butikk på EPLA selv http://cilles.epla/ , så en kan trygt si at vinninga går opp i spinninga, men sånn er det nå bare. Kjekkt at noen kan ha glede av det jeg selger og vise versa!
Og her er noe av det jeg har kjøpt via EPLA, nydelig vintage kjole til sommeren. flotte romantiske stoffer, nydelig gamelt veskesett som er som nytt, og noen flotte rosekopper til roseskapet mitt.


Er det forresten flere som er ivrige EPLA kjøpere? Selv har jeg lagt ut en flott  to delt drakt i dag, helt ny attpåtil, men den ble kjøpt for liten dessverre, nålestripet i sort og veldig anvendlig.  
           En sprudlende fin uke ønskes dere alle!

                                          R

3 kommentarer:

Tonemor sa...

Flotte kjøp. Jeg har faktisk aldri handlet på epla (Oi, går det an?)
Ønsker deg en god helg
KLem Tone

Muffin sa...

Flott! Akkurat sånne ting kjøper jeg også :) Og fine puter under her, minner om artige paraplyer.

Anonym sa...

Hei.Så mye fint du har kjøpt deg virkelig kjempe fint.Mye fint å finne på Epla.Mange fine julegaver,gaver å finne dær eller noe til seg selv.Ønsker deg en riktig fin søndag videre.Klem fra Bodil.